U renomiranom društvu: Soldić skočio na 7. mjesto najboljih europskih velteraša!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.02.2018 18:06h Autor:

Roberto Soldić

Jedan od najpoznatijih europskih MMA portala, njemački GNP1.de je objavio svoje nove rang ljestvice. Nas je najviše zanimala ona u velter kategoriji s obzirom da se na njoj nalazi Vitežanin Roberto Soldić i da je ponovno ostvario napredak.

“Robocop” je skočio na odlično 7. mjesto ispred Emila Meeka (UFC-ovca), Borysa Mankowskog (kojeg je svladao u KSW-u) i Paula Daleyja (Bellator) koji zatvara Top 10. Prvo mjesto drži i dalje Islanđanin Gunnar Nelson iz UFC-a, drugi je Bellatorov borac Andrey Koreshkov, a treći je hit borac iz Liverpoola (također UFC) Darren Till.

Spomenimo da je Mirko Filipović i dalje dio Topa 10 rang ljestvice u teškoj kategoriji. “Cro Cop” je na devetom mjestu ispred Andreija Arlovskog koji drži desetu poziciju, ali i ispred Stefana Struvea na osmom i Fedora Emelianenka na 7. poziciji. Na prvom mjestu je Francuz Francis Ngannou. Svi borci koje smo spomenuli osim Fedora Emelianenka su dio elitnog UFC-a.

Od zemalja iz regije zastupljena je i Bosna i Hercegovina s Damirom Hadžovićem na 7. mjestu ljestvice najboljih boraca Europe do 70 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI