UFC reagirao na pobjedu Hrvatske, usporedio ju s jednom dominantnom pobjedom Miočića (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.06.2018 13:51h Autor:

Miočić i Hrvatska

Velika pobjeda nogometne reprezentacije Hrvatske nije mogla promaknuti niti UFC-u te je putem njihove Facebook stranice pristigla reakcija u obliku fotografije, odnosno usporedbe s jednom od najdominantnijih pobjeda Stipe Miočića.

Stipe Miočić putem Instagrama je reagirao prije obje utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske, čime je pozvao sve svoje fanove da poprate susrete, a jučer je u to uspio uvući i Giana Villantea, kao što možete vidjeti na gore podijeljenom linku. Kod još nekih boraca, prije svega kod Brazilaca, mogli smo naići na objave vezane uz nogometno prvenstvo, no nakon jučerašnje utakmice nije ravnodušan mogao ostati niti UFC.

Oni su na Facebook postavili fotografiju iz borbe Stipe Miočića i Phila De Friesa, što je zapravo prva dominantna Miočićeva pobjeda u UFC-u. On je Britanca tada apsolutno prebio, a UFC se toga prisjetio te je odlučio isto povezati s jučerašnjom utakmicom.

“Je li ovo Stipe Miočić protiv Phila De Friesa? Ili možda Luka Modrić protiv Lea Messia? #ARGCRO”, napisali su te su uz to dodali i malu hrvatsku zastavu. Ne znamo zašto je UFC odlučio postaviti fotografiju baš iz te borbe, no možda i tu nalazimo simboliku. Tom pobjedom krenuo je Miočićev put prema UFC tronu. Tko zna, možda UFC čuva ostale kasnije fotografije za komentare ovog hrvatskog puta na svjetski tron. Saznati ćemo s vremenom, kako bude prolazilo prvenstvo.

Nažalost, iz nama nepoznatog razloga, UFC nije dozvolio opciju umetanja ove objave na druga mjesta te ćete istu morati provjeriti na OVOM linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI