Vaso Bakočević prava je atrakcija u Rimu, družio se s dvije istinske MMA ikone (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 14:19h Autor:

Vaso Bakočević i Big John McCarthy

Vaso Bakočević u Bellatoru uživa tretman zvijezda te zbog toga ima priliku kontaktirati s mnogim poznatim osobama MMA svijeta. No, ipak je posebna čast dobiti priliku družiti se s pravim MMA ikonama, s dvije osobe koje su se nalazile u kavezu na prvom UFC eventu, davne 1993. godine.

Već jučer Vaso je doputovao u Italiju, a odmah je iskoristio priliku susresti se sa svojim novim šefom, Scottom Cokerom te je nastala fotografija s tog susreta. O čemu su Coker i Vaso pričali ne znamo, ali možda saznamo nakon subotnje borbe protiv Andreya Koreshkova. Nakon toga je uslijedilo druženje na Bellatorovim organiziranim događanjima, a tamo su se Vaso i ekipa iz Ahileja susreli s dvije borilačke ikonetine.Kako je navedeno na samoj stranici borilačke akademije Ahilej, vratili su se na same početke sporta, odnosno susreli su vjerojatno najvećeg MMA suca ikad, Johna McCarthya, koji će u subotu biti komentator Vasine borbe. Osim toga, John McCarthy bio je sudac na prvom UFC eventu te je u elitnoj svjetskoj promociji sudio preko 24 godine. Uz Big Johna tamo je bio i Bellatorov ambasador te osvajač tog prvog UFC turnira, Royce Gracie.

“Zahvaljujući ovim ljudima danas ovu disciplinu gledamo kao pravi sport. I Scott Coker je na konferenciji za medije zahvalio obitelji Gracie što su postavili temelje MMA-a kao moderne sportske discipline. Imali smo priliku provesti neko vrijeme s veliki Royceom, koji nam je detaljno opisao kako je sve počelo, kako su njegov djed pa otac maštali da kompleksno nadmetanje u ultimativnoj disciplini pretvore u sport, a i o prvoj borbi kojoj je zapravo bio cilj utvrditi koja je disciplina najbolja. Bilo je veliki zadovoljstvo slušati to, a sam Royce je toliko pristupačna i ljubazna osoba da se ne bi trebali iznenaditi ukoliko ga uskoro vidite u našoj dvorani”, napisali su iz Ahileja.

Vaso do sutra ima posao skinuti preostalu težinu te odraditi vaganje s Andreyem Koreshkovim. Ranije je već najavio kako namjerava u borbi biti teži od njega, a za vaganje je najavio show, kao što on to uostalom i radi. Ipak, nije rekao da će napraviti kaos, spomenuo je da će možda svom protivniku donijeli buket cvijeća. U svakom slučaju, neće nam s Vasom biti nimalo dosadno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI