Večeras u Rumunjskoj SuperKombatov spektakl, Poturak lovi pobjedu! (VIDEO)

Vijesti iz regije 10.11.2012 10:51h Autor:

Aarab VS Poturak

Večeras se u Rumunjskoj održava sjajna priredba SuperKombata na kojoj ćemo imati priliku vidjeti nekoliko izuzetno zanimljivih borbi, a u njihovom ringu ponovno će se pojaviti i Dževad Poturak.

Najjača priredba SuperKombata ove godine donosi nam nastupe nekih od najboljih K-1 boraca na svijetu, koji svoje mjesto imaju i na finalnom turniru K-1 World Grand Prixa planiran za kraj ove ili početak iduće godine. Nema stoga sumnje da ćemo večeras imati priliku gledati odlične mečeve iz Rumunjske.

Na priredbu SuperKombata ponovno je pozvan i najbolji bosansko-hercegovački borac Dževad Poturak, koji je krajem proteklog mjeseca poražen jednoglasnom sudačkom odlukom na priredbi iste organizacije, a sada ima odličnu priliku za povratak na pobjedničke staze. Protivnik mu je marokanski borac Ibrahim Aarab, a ako je suditi prema kladionici Stanleybet, koja u svojoj ponudi ovog puta ima i sve ostale mečeve SuperKombata, Poturak se može smatrati favoritom zahvaljujući koeficijentu od 1.50 na njegovu pobjedu.

No, da ne duljimo, pogledajte i sami kakvi nas sve fantastični mečevi očekuju u sljedećoj najavi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI