Veličković udario po UFC-u: “Stalno odbijaju moje zahtjeve i djeluju neprofesionalno za nivo na kojem se nalaze” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.02.2017 16:58h Autor:

Bojan Veličković (Instagram)

Bojan Veličković želi ostati aktivan te svim silama pokušava dogovoriti novi nastup u najjačoj svjetskoj MMA promociji, no trud i želja srpskog borca nisu uspjeli polučiti uspjeha u pregovorima s vodećim ljudima UFC-a.

“Borbu čekam već duže vrijeme. Odmah nakon posljednje sam tražio od UFC-a da mi daju borbu u Denveru, no oni su me odlučili izostaviti s tog ‘carda’ jer je već bio popunjen. Onda sam ih tražio nastup u Londonu, no i to su već popunili. Nedavno je objavljeno da će UFC doći u Dansku i od UFC-a sam prije dva tjedna tražio da me stave na taj ‘card jer se želim boriti u Europi gdje imam dosta prijatelja i fanova koji bi me uz moju obitelj došli podržati. No iz meni nepoznatog razloga nisam dobio ogovor”, izjavio je Veličković.

“Srpski čelik” u intervjuu za MMA Novosti otkriva i sve veće razočaranje UFC-ovim tretmanom.

“Mislim da je neozbiljno…Pokušavam već neko vrijeme pričati s američkim novinarima da objavimo neki intervju/članak da ne uvredim UFC, ali opet bih želio reći da su jako neprofesionalni s obzirom na nivo na kojem se nalaze. Mi, UFC borci, nemamo nikakav program natjecanja”, požalio se Veličković koji već dva mjeseca “kao majmun” pokušava dogovoriti borbu.

Nešto više o ovoj temi saznajte u videu koji vam prenosimo u nastavku članka.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI