Vitasović danas umjesto Giljevića u Pragu (FOTO)

Vijesti iz regije 24.02.2017 11:03h Autor:

Photo: Facebook

Puležan Ivan Vitasović je prošao službenu vagu za borilačku priredbu Heroes Gate 18 koja će se održati danas (24. veljače) u češkom Pragu.  Vitasović je u jednom od mečeva glavnog programa zamijenio Zagrepčana Tiga “WARR” Giljevića koji se ozlijedio prije desetak dana te će se sučeliti s odličnim Eldarom Rafigaevom.

S obzirom da je Vitasović inače teškaš, dvoboj je dogovoren u kategoriji do 98 kilograma, dok je prvotni meč s Giljevićem bio u standardnoj poluteškoj diviziji do 93 kile. Puležan do sada u profesionalnoj karijeri ima tri pobjede i tri poraza uz slavlje u posljednjem nastupu protiv Andjelka Kitića. Njegov protivnik Rafigaev, inače Moldavac, je u dva navrata nastupio na Heroes Gate eventima. Trenutačni profesionalni “score” mu je 3-1, a sve tri pobjede je ubilježio “submissionima”.

U glavnoj borbi večeri ćemo vidjeti sjajnog mladog Srbina Nikolu Cimešu koji će pokušati stići do pojasa u kategoriji do 70 kilograma. Borac iz Ronin Gyma u Novom Sadu će se u dvoboju dogovorenom na pet rundi sučeliti s domaćim borcem Michalom Krčmarom.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI