“Warr” Giljević se neugodno ozlijedio samo dva tjedna prije meča (FOTO)

Vijesti iz regije 09.02.2017 15:27h Autor:

Foto: Facebook

Član Ju-jitsu kluba Mangetsu iz Zagreba, Tigo “Warr” Giljević, ipak neće nastupiti 24. veljače na priredbi u Pragu Heroes Gate. Razlog je neugodna ozljeda koja mu se dogodila samo dva tjedna prije najtežeg ispita u karijeri protiv Eldara Rafigaeva.

Prema informacijama koje je sam objavio na službenom profilu, radi visokog intenziteta treninga mu je puknuo list na nozi, a takva ozljeda iziskuje mirovanje.

“I eto više srece drugi put. Takav je sport. Pukao mi je bočni mišić lista. Vjerojatno je tijelo reagiralo na sve te pripreme jer sam se zbilja dao 300 posto u sve ovo. I nisam iz dvorane izašao već 3 mjeseca. Bit će borbi i sigurno neću prestati zbog ozljeda jer to je sastavni dio sporta. Jako mi je žao sto ne idem na taj meč da pokažem sve što znam, ali nema smisla sada pričati. Bit će prilike”, napisao je Giljević na Facebooku.

Giljević je u posljednje dvije godine ubilježio tri uzastopna slavlja te mu je trenutačni profesionalni score 5 – 2. Upravo su mu dobri rezultati u  zadnjim nastupima osigurali probijanje na još bolju europsku borilačku pozornicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI