FFC Futures 2: Pobjede Delije i Brestovca, pogledajte fotografije i sve rezultate

Autor | fightsite 04 | 05 | 2014 11:32 | Kategorija | vijesti iz regije | Izdvojene vijesti

Ruben Wolf i Ante Delija

Završen je i drugi FFC Futures nakon kojeg smo dobili novih devet Futures finalista. U revijalnim borbama slavile su obje hrvatske zvijezde. Ante Delija je giljotinom savladao Rubena Wolfa, dok je Mladen Brestovac nokautirao svog poljskog protivnika.

FFC Futures 2 ponovno je donio veliki broj sjajnih nastupa mladih i perspektivnih boraca, a sve je kulminiralo večernjim finalnim eventom, na kojem smo dobili devet novih pobjednika, koji su tako izborili svoje mjesto na zagrebačkom Superfinalu.

U dvije revijalne tzv. superborbe, nastupili su Mladen Brestovac u kickboks te Ante Delija u MMA dijelu. Obojica su ostvarili pobjede. Brestovac je već u prvoj rundi nokautirao svog protivnika Tomasa Pakutinkasa iz Poljske, dok je Delije za pobjedu bile potrebno malo više vremene, no kada je u drugoj rundi Rubena Wolfa uhvatio u giljotinu, njemačkom borcu više nije bilo spasa.

Od Futures boraca vrijedi spomenuti Tadiju Majića, koji je, nakon što je u dnevnom programu ostvario dvije pobjede prekidom, jednako nastavio i na finalu te je već u prvoj rundi Ivicu Vranku izvukao "heel hook". Nakon što je ostvario nokaut dana, Martin Batur je također nastavio impresivno te već u prvoj rundi prisilio svog protivnika na predaju, a iznenađenje dana napravio je Pleurat Smajli koji je nokautirao favoriziranog Sadikovića. 

U Kickboksu, najimpresivnije je do pobjede došao Jasmin Bajrović, koji je već u uvodnim borbama prikazao vrhunski talent i nokaut snagu, a nokautom je slavio i Matijas Barić, dok je pobjedu upisao i Dino Belošević, mladi teškaš koji već ima iskustva na FFC eventima.

FFC Futures 2 - rezultati finala:

Kickbox:
-70kg - Finko Barišić def. Dino Taći - odluka sudaca
-77kg - Jasmin Bajrović def. Anđelko Rebić - nokaut, 2. runda
-85kg - Matijas Barić def. Nenan Šančić - nokaut, 2. runda
-91kg - Andrija Lekić def. Mitar Dugalić - odluka sudaca
+91kg - Dino Belošević def. Simon Krizmanić - odluka sudaca
Mladen Brestovac def. Tomas Pakutinkas - nokaut, 1. runda

MMA:
-70kg - Jasmin Ilijaš def. Velimir Rašić - SUB (armbar), 1. runda
-77kg - Tadija Majić def. Ivica Vranko - SUB (heel hook), 1. runda
-84kg - Pleurat Smajli def. Asmir Sadiković - nokaut, 1. runda
-93kg - Martin Batur def. Ivan Karačić - SUB (giljotina), 1. runda
Ante Delija def. Ruben Wolf - SUB (giljotina), 2. runda


 

OCIJENITE OVAJ ČLANAK
 
REJTING | 5/5 | 4 glasova |
22

KOMENTIRAJTE ČLANAK

Zabranjeno je reklamiranje, spamanje, vrijeđanje, grube psovke i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem bit će izbrisani, a korisnički računi njihovih autora suspendirani. FightSite.hr se ograđuje od izjava ili moguće štete koja bi mogla nastati izjavama pojedinaca. Obavezna polja označena su sa *

Molimo prijavite se kako bi mogli komentirati.

Fight Site : Dobrodošli !

Logiraj se

Izgubljena lozinka