K1 i Boks

Anthony Joshua otkrio zašto je još uvijek samac

Anthony Joshua
 Kirsty O'Connor / POOL / AFP
Anthony Joshua jedan je od najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji, a u vezi nije bio već nekoliko godina, otkako se razišao s majkom njegovog sina. U razgovoru za poznati britanski tabloid otkrio je zašto je to tako i kad bi se nešto moglo po tom pitanju promijeniti.

30-godišnji svjetski boksački prvak teške kategorije po WBO, WBA i IBF je mlad, uspješan i slavan, no isto tako je samac, odnosno kako bismo popularno rekli "single". Ne treba čuditi što je onda upravo to česta tema po pitanju njegovog života, posebno ako znamo da živi u državi tabloida, Velikoj Britaniji. Iako inače ne voli pričati o svom privatnom životu, ovih je dana u razgovoru za The Sun odlučio otkriti zašto je stanje njegovog ljubavnog života već godinama nepromijenjeno. Posebno ako znamo koliko djevojaka bi voljelo izaći s Anthonyjem Joshuom.

"Mislim kako je moguće biti u vezi i istovremeno biti uspješan sportaš, no nije lako pronaći taj balans, jako su bitni kompromisi. A to još uvijek nisam uspio postići", rekao je Joshua, koji je došao iz obitelji gdje su se roditelji razveli kad je imao 12 godina. Zbog toga mu odnos s ocem nikad nije bio onakav kakav bi on volio te priznaje kako mu nedostaju neke vještine koje bi u drugačijim okolnosti stekao:

"Moj otac me nije puno savjetovao. No, po pitanju nekih veza sam naučio ono što pokušavam objasniti i svom sinu. Najbolja opcija svakome bilo bi pronaći srednjoškolsku ljubav i odrasti zajedno. Mislim da je onda lakše prilagođavati se kroz starenje."

Anthony iz veze s instruktoricom joge, Nicole Osborne, ima sina JJ-a, koji će u listopadu navršiti pet godina. S njegovom majkom prekinuo je nedugo nakon njegovog rođenja te od tada nije bio u ozbiljnijoj vezi. Posvetio se boksu, no otkrio je kako pronađe vremena za izlaske, iako ne toliko koliko bi on htio. U neku ljubavnu vezu nije žurio iz jednostavnog razloga. Takvu priliku pružit će tek nekoj za koju osjeti da je ono što traži.

"Biti u vezi za mene bi značilo neke kompromise koji bi promijenili moj način života, a nisam siguran mogu li to lako izvesti. Tako da izlazim sa ženama, no nisam došao u fazu gdje bih se s nekim stavio u tu poziciju. Nemam djevojku već duže vremena. Mislim da bi bilo lijepo pronaći nekoga s kim ćeš ostariti, no meni se to još nije dogodilo. Nadam se da hoće, nadam se da ću naći osobu koja razumije slavu, no da je istovremeno prizemljena i obiteljski orijentirana. Netko tko bi moju majku mogao zvati svojom drugom majkom", objasnio je svoje prioritete Anthony.

Joshua trenutno trenira i čeka normalizaciju situacije s COVID-19 pandemijom. Njegov tim radi na ugovaranju novog datuma i lokacije za meč protiv Kubrata Puleva, a sve se čini kako će se on dogoditi tijekom jeseni na nekoj od lokacija u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Linker
17. travanj 2024 21:55