Regija

Bivša UFC-ova prvakinja dolazi u Hrvatsku: Joanna stiže na FNC-ov Fighting Island!

Joanna Jedrzejczyk
 Instagram
Dolazak velike zvijezde sjajna je vijest za sve MMA fanove s ovih prostora

Bivša UFC-ova prvakinja i jedna od najuspješnijih te najpoznatijih borkinja u povijesti MMA-a, Joanna Jedrzejczyk, svojim će dolaskom uveličati već sada vrlo zanimljivu priredbu koju će 31. srpnja na otoku Pagu organizirati Fight Nation Championship.

Veliku vijest otkrio je predsjednik sve popularnije hrvatske borilačke promocije Dražen Forgač koji se u društvu Igora Pokrajca pojavio na Podcast Inkubatoru.

"Dogovorio sam da nam Joanna dođe na event, a tko hoće biti tamo neka požuri i kupi kartu", izjavio je Forgač koji je u istom razgovoru istaknuo da bi zbog sigurnosnih mjera od 1. srpnja broj gledatelja mogao biti ograničen na 1000.

New York - NY - 12/11/2016 - UFC 205 -  Joanna Jedrzejczyk (detalhe vermelho nas luvas) vs. Karolina Kowalkiewicz (detalhe azul nas luvas) durate UFC 205 no Madison Square Garden. Foto: Jason Silva/AGIF
Jason Silva/AGIF via AFP
Joanna Jedrzejczyk

UFC-ova zvijezda Jedrzejczyk jedna je od najpopularnijih borkinja današnjice. Slavna Poljakinja bivša je UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji koja je svoju titulu branila čak pet puta zaredom, a sudjelovala je i u meču za pojas muha kategorije, ali u istom je od nje uspješnija bila fenomenalna Valentina Shevchenko.

Joannu smo, podsjetimo, posljednji put u akciji gledali u ožujku ove godine kada je u jednoj od najboljih borbi u povijesti UFC-a podijeljenom odlukom sudaca izgubila od aktualne prvakinje Weili Zhang.

Dolazak MMA zvijezde sjajna je vijest za sve zaljubljenike u borilački sport koji će tako, uz nekoliko atraktivnih dvoboja, na Pagu imati priliku uživo vidjeti i jedno vrlo poznato lice ovoga sporta.

FNC 3 - Fighting Island priredbu predvodit će meč Vase Bakočevića i Ivice Truščeka koji će se na plaži Zrće, odnosno u klubu NOA, obračunati po drugi puta u svojim karijerama.

Linker
14. travanj 2024 16:38