Ostalo

Cage Warriors 113 prebačen iz Londona u Manchester, na objavljenom programu i Duško Todorović

Phillips vs. Todorović
Britanska Cage Warriors MMA organizacija objavila je kako svoju ovotjednu priredbu seli iz Londona u Manchester te da će se ista održati. Osim toga, na programu koji su objavili nalaze se i dvije UFC borbe, od kojih je jedna ona između Duška Todorovića i Johna Phillipsa. Ta borba zapravo se trebala održati u subotu, na jučer i službeno otkazanom UFC Fight Nightu 170.

Nakon što je grad London suspendirao sva sportska natjecanja zbog epidemije koronavirusa, čime je jasno dano do znanja Cage Warriors promociji kako ne mogu održati svoju za petak planiranu Cage Warriors 113 priredbu, ekipa iz britanske borilačke organizacije povukla je novi potez i sve preselila u Manchester.

Tako bi se program koji sadrži tri borbe za titulu, ali i nastup njihove vjerojatno najveće zvijezde Paddyja Pimbletta, ipak trebao održati. Kao što se već jučer pisalo, a sad je to objavila i sama promocija na svojim službenim web stranicama, programu su dodane dvije UFC borbe.

Darren Stewart i Bartosz Fabinski trebali su se na UFC Fight Nightu 170 boriti protiv različitih protivnika. No, nakon što su im oni otkazali, ugovorena je njihova međusobna borba i to za ovu priredbu. Druga UFC borba ona je između Duška Todorovića i Johna Phillipsa, ujedno i UFC debi srpskog borca. On nam jučer još uvijek nije mogao službeno potvrditi ovu informaciju, a niti danas još nemamo konkretan odgovor srpskog borca. No, ako su Cage Warriors program na kojem se ta borba nalazi objavili sami, onda ju možemo smatrati službenom.

Cage Warriors 113 održava se u petak, a moći će se uživo pratiti putem UFC Fight Pass servisa.

CageWarriors

Linker
09. travanj 2024 12:46