UFC

Cejudo se namjerio na McGregora: 'Khabib je častan čovjek, a ti si terorist'

 Instagram
Henry Cejudo odlučio se žestoko obratiti Conoru McGregoru, kritiziravši njegovu namjeru borbe za titulu, nazvavši ga teroristom te uputivši da se bori protiv Justina Gaethjea.

Cejudo je svoj monolog upućen Conoru McGregoru odradio putem videa koji je objavljen na stranicama TMZ-a. Video je nastao tijekom UFC Fight Nighta u Aucklandu, a Cejudo je isti gledao u društvu još jednog popularnog UFC borca.

"Ovdje sjedim i gledam UFC borbe s mojim čovjekom Justinom Gaethjeom. I pomalo se osjećam priglupo jer smo krenuli razgovarati o Conoru McGregoru. Da, o onom tipu koji voli podlo udarati starije osobe. Da, o tom tipu koji izvodi terorističke napade u ovoj državi.On misli da može dobiti idući napad na Khabibovu titulu", rekao je Cejudo u spomenutom videu, da bi nastavio:

"Khabib je čovjek od ponosa i integriteta. Sve što ti nisi, on to je. No, imam ja nekoga protiv koga bi se mogao boriti da eventualno dođeš do borbe za titulu koju toliko želiš. Ako ne, drži se BMF pojasa. Dakle, imam poruku za tebe. Ili bolje neka ti Justin Gaethje pošalje poruku."

Kameru je nakon toga Cejudo uputio prema Justinu, no on nije bio raspoložen za neke prozivke.

"Pusti to Triple C, taj se tip neće boriti protiv mene. On bježi i iz lakih borbi. Ja ovdje sjedim, pušim svoj CBD i čekam tog kujinog sina da me udari u lice. Hajde, prestani biti pič**ca", rekao je Gaethje, na kraju ipak uputivši svojevrsnu prozivku.

Ariel Helwani danas je pustio informaciju kako je zapravo Gaethje glavni kandidat za idućeg Conorovog protivnika, tako da možda i ima smisla razgovarati o tome. Zapravo, to bi mogla biti jako dobra borba za UFC 252, koji se 11. srpnja održava u sklopu Internation Fight Weeka.

Linker
03. svibanj 2024 23:07