UFC

Cejudo želi ispisati povijest: 'Postoji jedna borba zbog koje bih se stvarno vratio u Octagon'

Henry Cejudo
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Nije se ni pošteno opustio u mirovini, a već razmišlja o povratku u Octagon

Henry Cejudo umirovio se nakon UFC-a 249 i pobjede nad Dominickom Cruzom, ali je dosta glasan po pitanju potencijalnih susreta koji bi ga ponovno vratili u akciju.

Bivši dvostruki prvak tako je nedavno na okršaj pozvao mladu boksačku zvijezdu Ryana Garciju, a sada se okrenuo i jednom MMA izazovu. Naime, 'Triple C' otkrio je da u ovim trenucima postoji samo jedan UFC-ov borac zbog kojeg bi se vratio u Octagon.

To je Alexander Volkanovski, prvak iz perolake kategorije kojeg bi u njegovom idućem nastupu trebao čekati revanš s Maxom Hollowayem.

"Postigao sam sve u MMA-u i vrlo sam zadovoljan svojom karijerom. No, postoji jedna borba zbog koje bih se stvarno vratio. To bi bio meč s Alexanderom Volkanovskim. Želim treću titulu jer želim biti drugačiji od ostalih. Želim se u povijesne knjige upisati kao najveći MMA borac svih vremena", otkrio je Cejudo u razgovoru s TMZ-om.

Ostvari li se Cejudu želja, on pred sobom neće imati nimalo lagan zadatak. Volkanovski je, naime, samo jednom poražen u svojoj profesionalnoj karijeri (21-1) i to davne 2013. godine dok je još bio novo lice na MMA sceni. Prvak iz Australije posljednji je put bio u akciji u prosincu 2019. kada je na UFC 245 priredbi oduzeo titulu tadašnjem prvaku Hollowayu...

Može li po vama Cejudo do treće UFC titule?

Linker
03. svibanj 2024 20:38