UFC

Chimaev najavio novu borbu: 'Imam datum, bit će to glavna borba na pet rundi'

Khamzat Chimaev
 screenshot
Khamzat Chimaev otkrio je kako je dogovoren datum njegove iduće borbe

Nakon pobjede koju je prošlog vikenda ostvario protiv Geralda Meerschaerta, Khamzat Chimaev nastavio je u svom stilu. Proziva cijeli vrh dvije UFC-ove kategorije svakom prilikom koju ima, pokušavajući što više biti u medijima. Borba protiv Demiana Maije, koja mu je ranije bila obećana, kao da je malo pala u drugi plan te da više nije izgledna opcija, barem ne za idući nastup "Borza", kakav je nadimak ovog borca.

Dana White je već najavio kako će fanovi uskoro dobiti priliku pratiti novi nastup ovog borca, a on je sad otkrio kako se na tome ozbiljno i radi. Odnosno, Khamzat je na svom Twitter profilu otkrio neke nove informacije.

"Imam datum, sad samo tražimo drugu stranu. Glavna borba priredbe, na pet rundi. Hvala Dana White što držiš do riječi koju si mi dao. Bilo tko. Bilo kad. Bilo gdje. #KhamzatSmash", napisao je Chimaev.

Ukoliko Chimaev uistinu bude glavna borba neke priredbe, trebali bi malo zagrabiti u UFC-ovu povijest i provjeriti kad je zadnji put u glavnoj borbi nastupio neki borac koji nije rangiran. Otkad su uvedene Top 15 ljestvice, možda takvog slučaja nije niti bilo. Naime, unatoč impresivnim izvedbama u svoje prve tri borbe, Khamzatovi protivnici ipak nisu bili dovoljne reputacije da on, unatoč velikoj popularnost, pronađe svoje mjesto na službenim ljestvicama.

Linker
24. travanj 2024 06:04