UFC

Colby iznio nove informacije: 'UFC mi je uzrokovao trovanje hranom, protiv Usmana sam se borio bolestan'

Colby Covington
 screenshot/Youtube
Novi komentar na poraz koji je na UFC 245 priredbi doživio od Kamarua Usmana donosi i neke nove informacije od strane Colbyja Covingtona. Ovog puta otkrio je kako je borbu gotovo otkazao zbog probavnih problema te kako je to zapravo razlog zašto u borbi nije koristio hrvanje.

Nakon što je iznio gomilu optužbi u smjeru suca Marca Goddarda, ali i UFC-a, koje smatra glavnim krivcima za svoj UFC 245 poraz od Kamarua Usmana, Colby Covington je sad rekao neke nove informacije, a one se tiču njegovog stanja tijekom borbe. U novom objavljenom razgovoru, gdje je posebno naglasio kako ne želi tražiti izlike za poraz, iznio je informacije kakve do sada nisu bili spomenute niti u jednom razgovoru ili analizi.

"Ja nisam ovdje da bih tražio neke izlike. Ovo nisam do sada nikome rekao, ali sad hoću. UFC je cijeli tjedan borbe pripremao moje obroke i nakon jednog mi nije bilo dobro. Mislim da nisu bili dobro skuhali piletinu, tako da sam dvije noći prije borbe imao trovanje hranom", rekao je Colby Covington u novom intervjuu, da bi onda nastavio svoju priču:

"Povratio sam doslovno 30 puta i rekao sam svom menadžeru kako moram otkazati borbu, ali on mi je rekao da to nije moguće jer sam dio glavne borbe i da ne mogu to napraviti UFC-u."

Na kraju se otišao boriti te je poražen prekidom u petoj rundi borbe koja je nakon četiri dionice bila izjednačena. Mnogi su se pitali zašto je cijela borba prošla u borbi na nogama, odnosno zašto dva vrhunska hrvača nisu koristili svoju najkvalitetniju vještinu. Pronašao je Covington odgovor i na to.

"Otišao sam u tu borbu, ali nisam se osjećao dobro. Upravo zbog toga nisam hrvao. Nisam se osjećao dovoljno snažno, nisam bio na sto posto. Moje tijelo bilo je uništeno i nisam mogao dati sve od sebe", rekao je nešto o samoj borbi, da bi onda zaključio:

"Bio sam u svom najgorem izdanju, Marty Fakenewsman bio je u svom najboljem, a svejedno sam ga pobijedio. Možete zamisliti što će se dogoditi u revanšu kad budem na svom najboljem izdanju i kad se ne budem morao boriti protiv dvojice."

Kao drugog Covington navodi već spomenutog suca Goddarda kojeg je žestoko izvrijeđao zbog prekida borbe, ali i zbog nekih situacija gdje, po njegovom mišljenju, nije reagirao kako je trebao. On od UFC-a traži instantni revanš, no nekako se čini da su šanse da ga odmah dobije zapravo minimalne.

Linker
14. travanj 2024 21:47