UFC

Cormier se oglasio i pokazao koliko mu znači velika Miočićeva najava!

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 Screenshot
Daniel Cormier reagirao je nakon sjajnih vijesti koje je u utorak donio Stipe Miočić. Aktualni teškaški prvak potvrdio je da se uspješno oporavlja od ozljede oka te da bi se trebao vratiti već ovoga ljeta i to borbom protiv suparnika s kojim se već dva puta susreo.

"Osjećam se dobro, nemam se na što pobuniti. Oko mi je jako dobro, oporavljam se i svaki dan sam sve bolje te se polako vraćam u dvoranu. Nisam još počeo sparirati, no tamo sam. Radim i vraćam svoje tijelo u formu. Vid mi je dobar. Imam još nekih malih problema, no ništa što mi ometa vid. Vratit ću se negdje tijekom ljeta. Borba protiv Cormiera nešto je što UFC želi. Matchmakeri imaju svoj posao. Da sam ja matchmaker, ne bih bio borac", izjavio je Stipe kada ga je u njujorškom Central Parku zatekla ekipa iz TMZ-a.

Jednom kada je vijest stigla do Cormiera, bivši dvostruki prvak odlučio se javno zahvaliti Miočiću.

"Stipe, hvala ti!" - objavio je 'DC' na Twitteru i tako pokazao koliko cijeni odluku svog sportskog rivala.

Miočićeva odluka Cormieru je bila itekako važna jer upravo je trilogija s aktualnim prvakom predstavljala jedini meč koji je on htio odraditi prije povlačenja u mirovinu. Sada će, čini se, Danielu želja biti i ispunjena, a nama samo preostaje pričekati nekakve konkretnije informacije iz UFC-a.

Podsjetimo, rezultat između dvojice elitnih teškaša trenutno je 1-1. Nakon što je Cormier u srpnju 2018. godine zaustavio Miočićev niz, Stipe se sa stilom vratio u kolovozu 2019. i ponovno preuzeo tron 'kraljevske' kategorije. Od tog susreta na UFC 241 priredbi niti jedan od njih dvojice nije ulazio u Octagon...

Linker
04. svibanj 2024 05:58