UFC

Dana White: Borba Cejuda i Alda bit će nevjerojatna! Ako vam se ne sviđa, nemojte gledati

Dana White
 Screenshot/Youtube
Dana White odlučio je još jednom javno braniti odluku UFC-a da borbu za pojas u bantamu protiv Henryja Cejuda dodijeli Joseu Aldu, koji je poražen u svom debiju u toj kategoriji krajem prošle godine.

Iako su neki, uključujući i Danu Whitea, vidjeli Alda kao pobjednika u borbi protiv Marlona Moraesa, nekadašnji je prvak izgubio podijeljenom odlukom sudaca. I Cejudo je kritizirao ishod meča, Alda proglasio pobjednikom i zatražio borbu s Brazilcem, a UFC ju zakazao za UFC 250 u Sao Paulu. Ta je odluka izazvala burne reakcije fanova, ali i boraca koji smatraju da postoje oni koji su zaslužili priliku boriti se za titulu prije Alda, poput Petra Yana i Aljamaina Sterlinga.

"Mislim da je Aldo pobijedio. Mislim da su suci bili u krivu i mislim da bi pobijedio u toj borbi. I Cejudo se slaže, a znate što je on postigao. Poslao mi je poruku odmah nakon meča da želi borbu s Aldom, želi se boriti s legendom", rekao je White i poslao poruku kritičarima.

"Pa nemojte gledati! Ljudi su puni sr**a. Bit će to nevjerojatna borba. Aldo apsolutno zaslužuje tu borbu, a Cejudo ju želi. Dvostruki prvak, čovjek s titulama u dvije divizije želi borbu s Aldom. Što to znači? Cejudo nije tip koji traži lake borbe", rekao je UFC-ov predsjednik za TMZ.

Linker
01. svibanj 2024 18:27