UFC

Dana White dvojici UFC-ovih velikana predlaže kako je vrijeme za mirovinu

Dana White
 screenshot/YouTube
Dana White smatra da bi se Tyron Woodley trebao umiroviti, a sličnog je stava i oko Donalda Cerronea

Porazom od Colbyja Covingtona, Tyron Woodley došao je do podosta nevjerojatnog podatka. Uključujući borbe protiv Kamarua Usmana i Gilberta Burnsa, izgubio je 14 rundi u nizu, da bi onda u 15. bio završen, odnosno predao je borbu zbog ozljede.

Svima koji cijene lik i djelo bivšeg prvaka nije to bilo lijepo gledati. Čak niti Dani Whiteu, koji je za vrijeme Woodleyeve vladavine rijetko kada imao nešto lijepo za reći o njemu. Ipak, nikome nije drago velikog borca vidjeti u neprepoznatljivom izdanju. A to se dogodilo na UFC Fight Nighta 178 priredbi.

"Mislim kako bi on trebao početi razmišljati o tome da okači rukavice o klin. Imao je sjajnu karijeru i zaradio je svoj novac. Svi mi starimo, događa se i najboljima od nas. Woodley je imao dobru karijeru. Bio je prvak i uistinu dugo je u vrhu. Osim kod nas, sjajan je bio i u Strikeforceu", rekao je White na konferenciji za medije, time najavivši kako će to preporučiti Woodleyu i osobno, kad budu privatno razgovarali.

No, nije stao samo na tome. Donald Cerrone je nakon četiri uzastopna poraza odradio neodlučenu borbu protiv Nika Pricea. No, da Priceu u prvoj rundi nije oduzet bod, izgubio bi ju podijeljenom sudačkom odlukom. White smatra kako se i kod njega vidi pad te ima slične insinuacije kao i prema Woodleyevoj karijeri.

"Slažem se kako je borba bila neodlučena. No, Donald je u prvih 30 sekundi prve runde bio na putu van. Ali, izborio se. On je čvrst, on je izdrljiv, ja volim Kauboja i znam da će uskoro doći ono što će mu slomiti srce. On i ja trebamo razgovarati", rekao je White, objasnivši na što je točno mislio:

"Trebamo razgovarati o tome da prestane. Ne znam, nisam siguran što će se dogoditi, ali znam da ćemo razgovarati te da će on reći kako ne želi prestati. No, taj razgovor moramo imati."

Cerrone je prošlog tjedna po drugi put postao otac. Vlasnik je nekoliko UFC rekorda, a ovom borbom se izjednačio s Jimom Millerom po broju UFC nastupa. Obojica ih imaju po 36, dok tek onda slijedi Jeremy Stephens s 33. Cerrone je ranije govorio kako namjerava doći do barem 40. No, ako se pita Whitea, nismo sigurno da će to biti moguće.

Linker
22. travanj 2024 03:22