UFC

Dana White: 'Prestanite sumnjati u mene, Khabib i Tony će se boriti!'

 Screenshot
Dana White i dalje je uvjeren kako će se UFC 249 priredba ili barem njena glavna borba između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona održati. Predsjednik UFC najavio je kako je spreman na sve i da niti u trenutku nije pomislio da je otkazivanje realna opcija.

Nakon što je UFC 249 i službeno ostao bez planirane lokacije, odnosno Barclays Centra u New Yorku, sudbina cijele priredbe je upitna. Barem za većinu kojoj ne pripada predsjednik najveće svjetske MMA promocije. Dana White i dalje je uvjeren kako sve ima pod svojom kontrolom.

"Nebitno jeste li fan ili novinar, prestanite sumnjati u mene", rekao je White u razgovoru za TSN, nastavivši: "Do sada smo postupili prema svim pravilima. Koji god maksimalni broj ljudi dozvolili, odradili smo to. U dobroj smo situaciji."

White se i dalje nada kako bi Las Vegas mogao biti odgovor na sve, odnosno da će 25. ožujka odluka komisije biti takva da se neka događanja ipak dozvoljavaju. UFC 249 tada bi se održao u UFC-ovom "APEX-u".

"Prije otprilike deset dana imao bih odgovor na svako pitanje koje mi postavite. Trenutno ne znam puno toga. Las Vegas je zatvorio kockarnice, a to je nešto što nisam vjerovao da se ikad može dogoditi. No, Khabib i Tony će se dogoditi. Učinit ćemo to, samo je pitanje koliko brzo će se sve vratiti u normalu. Imam svoju vlastitu dvoranu, svoju vlastitu produkciju, imam sve. Imam sve potrebno za organizirati evente, tako da nema puno toga što ja ne mogu odraditi", najavio je.

Situacija s Las Vegasom svakako bi svima olakšala posao, budući da se obje glavne zvijezde nalaze u SAD-u, a lakše bi došlo i do provođenja potrebnog za održavanje preostalih borbi. No, ako do toga ne dođe, Ujedinjeni Arapski Emirati trebali bi biti opcija broj 2. A s njom dolaze novi problemi po pitanju napuštanja svojih država i povratka u njih. No, ako se pita Whitea, trenutno je sve pod kontrolom.

Linker
19. travanj 2024 08:06