UFC

Dana White: 'Pričao sam s Khabibom, osjećam da bi ipak mogao ostvariti očevu želju'

Dana White
 screenshot/YouTube
Oko umirovljenja Khabiba Nurmagomedova moglo bi doći do preokreta, barem tako vjeruje Dana White

Još uvijek smo svi pod dojmom kraja borbe Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea te odluke o umirovljenju koju je Khabib nakon iste iznio. Nitko nije očekivao da bi se to moglo dogoditi, odnosno svi su vjerovali da će pokušati otići do omjera 30-0 i na taj način završiti karijeru. Upravo zbog toga svi su bili šokirani, jer to nikome nije najavio.

Nešto o tome kako se osjećao i kako je reagirao nakon toga, predsjednik UFC-a Dana White rekao je u razgovoru s novinarom Zachom Gelbom.

"Borba je bila sjajna, a onda je sve bilo prepuno emocija. Kad je Khabib govorio nakon borbe, svi su ustali i nitko nije rekao niti riječ. Svi su upijali svaku riječ koju je rekao", rekao je White, dodavši nešto o svojoj reakciji:

"Nitko nije bio upoznat s tim što će napraviti, čak niti njegov trener. Ja sam nakon borbe ostao sjediti i pitao sam se što se to događa."

Onda je otkrio nešto što bi moglo razveseliti fanove.

"Khabib i ja smo pričali nakon borbe, to još nisam nikome rekao. Moram vam reći kako je on bio obasut emocijama. Imam osjećaj da bi se mogao vratiti i krenuti po 30-0. Njegov otac želio je da dođe do 30-0, a ja mislim kako bi on volio ostvariti njegovu želju", iznio je svoj dojam White.

Ovo mišljenje podijelili su već neki MMA analitičari i bit će zanimljivo vidjeti kako će se Khabib u budućnosti ponašati. On je odlučio prihvatiti savjet svoje majke, koja ga ne želi gledati u borbama bez oca. No, isto tako postoji mišljenje da bi ona mogla promijeniti svoje mišljenje ako primijeti koliko Khabibu sve nedostaje te kolika mu je želja da dođe do tih 30-0. Vrijeme će nam dati odgovor.

Linker
25. travanj 2024 18:40