UFC

Dogovoren ogroman meč u teškoj kategoriji, UFC konačno ispunio želju svojim zvijezdama!

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
U ranim satima srijede glasno je odjeknula nova 'bomba'

Prema informacijama kojima raspolaže Brett Okamoto s ESPN-a, ali i onima do kojih su stigli drugi američki mediji, dogovoren je meč Curtisa Blaydesa (14-2-0-1 nc) i Derricka Lewisa (24-7-0-1 nc).

Sudar TOP 5 teškaša trebali bismo gledati na UFC-ovom Fight Night eventu koji je rezerviran za 28. studenog. Lokacija, barem u trenucima pisanja ovoga članka, još uvijek nije potvrđena.

'Razor' već neko vrijeme preko medija proziva 'Crnu zvijer', a ni Lewis nije bio tih na tu temu pa je tako jednom prigodom rekao i kako je on zatražio taj okršaj od UFC-ovih 'matchmakera'.

"Već sam se borio sa svima u TOP 10 osim s Overeemom i Blaydesom, a tražio sam i meč s njima. Overeem me odbio tri puta u mjesec dana prije nego se pojavila opcija s Alekseijem Oleinikom. Tražio sam i Blaydesa, a ako mi on ne vjeruje, neka slobodno to provjeri s Mickom (Maynardom)", rekao je Lewis još u najavi svoje borbe s Oleinikom.

Podsjetimo, upravo je Derricku borba s ruskim veteranom posljednja koju je odradio. Njih su se dvojica obračunali 8. kolovoza, a Lewis je do velike pobjede, već treće u nizu, stigao nokautom u drugoj rundi.

S druge strane, Blaydesa smo posljednji put u akciji gledali 20. lipnja kada je nakon 25 minuta borbe jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Alexandera Volkova. Bila je to za 'Razora' četvrta uzastopna pobjeda, ali i ona u kojoj svojim nastupom nije oduševio predsjednika UFC-a Danu Whitea.

Linker
24. travanj 2024 22:10