Regija

Dogovoren revanš Vase Bakočevića i Ivice Truščeka!

Vaso Bakočević i Ivica Trušček
 FNC
Dvojica veterana ponovno će odmjeriti snage nakon čak sedam godina

Sjajna vijest iz Fight Nation Championshipa. Hrvatska borilačka promocija ugovorila je dugo očekivani revanš Ivice Truščeka i Vase Bakočevića.

Veterani regionalnog MMA-a obračunat će se 31. srpnja na otoku Pagu, odnosno plaži Zrće u sklopu kluba NOA. Iz FNC-a su uz ovaj domaćoj publici atraktivan okršaj preko društvenih mreža fanovima obećali i "fight card prepun odličnih boraca i atraktivnih borbi".

'Psihopata' i 'Terror' bit će tako dio FNC 3 priredbe koja je zapravo dio njihovog ranije najavljenog 'Fighting Island' programa.

O koliko se ovdje iskusnim imenima radi najbolje će nam reći podatak da hrvatski i crnogorski borac kombinirano iza sebe, prema Sherdogu, imaju čak 133 meča. Ivica Trušček trenutno je na 38-35 omjeru, dok je iza Vase 40 pobjeda, 19 poraza i jedan neodlučeni ishod.

Podsjetimo, ovaj dvojac već se obračunao u svibnju 2013. godine na Final Fight Championship 4 priredbi, a u Zadru je tog dana uspješniji bio hrvatski borac koji je do pobjede stigao tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Spomenimo i da je Bakočević slavio u sedam od osam posljednjih nastupa, dok će Ivica u ovom meču tražiti prekid negativnog niza od tri poraza koja su stigla u okršajima s opasnim suparnicima poput Krystiana Kaszubowskog, Shamila Zavurova i Benoita Saint Denisa.

Ako se vratimo nekoliko dana unatrag, prisjetit ćemo se i da je hrvatski poluteškaš Ivan Erslan gostujući u Podcast Inkubatoru otkrio i kako će on biti dio te priredbe, a najavio je i nastupe Filipa Pejića, Đanija Barbira, Donalda Ćosića, Adriane Vuković, Patrika Čelića te povratak Martina Batura.

Linker
19. travanj 2024 06:13