UFC

Dos Santos najavljuje: 'Ovo je za mene nužan izazov, a sve će biti gotovo do kraja druge runde!'

Junior dos Santos
 Jason Silva/AGIF via AFP
Legendarni Brazilac nalazi se pred vrlo bitnom borbom u kojoj traži prekid negativnog niza

I Junior dos Santos (21-7-0) bit će dio velike UFC 252 priredbe koju će 15. kolovoza u Las Vegasu predvoditi treći susret Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Bivši UFC-ov prvak će u APEX kompleksu tog datum tražiti povratak na pobjedničke staze, a suparnik će mu biti surinamski nokauter Jairzinho Rozenstruik (10-1).

Upravo je o tom dvoboju popularni 'Cigano' nešto više rekao razgovarajući s Ag Fight portalom. Dos Santos vjeruje da se ovdje radi o dobrom 'matchupu', ali isto tako ističe da nema nikakvu namjeru podcijeniti svog suparnika.

"Mislim da mi stilski odgovara. Siguran sam da će to biti jedna jako zanimljiva borba. Pogotovo jer znam da ćemo obojica tražiti nokaut. Fanovi će jednostavno uživati u razmjenama dvojice teškaša, a to je uvijek jako zanimljivo. Smatram da se radi o čvrstom protivniku, a pogledam li u kakvoj sam trenutno situaciju u odnosu na ostatak kategoriji, ovo je za mene nužan izazov. Prema njegovom posljednjem nastupu mogu zaključiti da se radi o borcu koji se nikad ne povlači, a to je ponašanje nekoga tko zna što želi. Uglavnom, fanovi će uživati i mislim da će ovaj meč završiti do kraja druge runde", poručuje JDS.

Slavni Brazilac trenutno je na nizu od dva poraza. Od njega su u posljednjim nastupima uspješniji bili Curtis Blaydes i Francis Ngannou. A upravo je 'Predator', podsjetimo, bio koban i za Rozenstruika kojemu je u svibnju ove godine na UFC 249 priredbi nanio prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri.

Tko je vaš favorit u ovom susretu?

Linker
19. travanj 2024 18:23