Regija

Eddie Hearn najavio: 'Pred Babićem je meč koji će označiti veliki iskorak u njegovoj karijeri!'

Alen Babić
 Instagram
Slavni promotor nahvalio je hrvatskog borca i otkrio da ga čeka najveći izazov u dosadašnjoj karijeri

Hrvatski boksački profesionalac Alen Babić nastupit će gotovo sigurno 22. kolovoza na priredbi koja nas čeka u Brentwoodu. Potvrdio je tu informaciju i slavni boksački promotor Eddie Hearn razgovarajući s iFL TV-om.

'The Savage' je ovih dana u Portugalu gdje se priprema s jednim od najboljih teškaša svijeta, a ujedno i čovjekom koji skrbi o njegovoj karijeri - Dillianom Whyteom. WBC-ov privremeni prvak je, podsjetimo, najveća zvijezda eventa na kojem bismo trebali gledati i hrvatskog nokautera, a njega će pak u ringu te večeri dočekati slavni Rus Alexander Povetkin.

"On će se naći na popisu borbi. Još nam je ostalo nekoliko mečeva koje ćemo dodati tom 'cardu', no uskoro ćemo i taj dio riješiti. Babića čeka meč koji će označiti veliki iskorak u njegovoj karijeri i trenutno razmišljamo o nekoliko mogućih protivnika. On je dobar borac koji je spreman za borbu s bilo kime, a i Dillian je spreman da ga stavi u meč protiv bilo koga", izjavio je Hearn.

Spomenimo i da se prije nekoliko dana kao Alenov protivnik spominjao bivši suparnik Filipa Hrgovića - Tom Little, ali je on prema riječima hrvatskog boksača odbio taj meč.

"Tom Little je bio prvi izbor, ali se povukao jer zna kako bi završio. Još je par poznatih imena u igri i nadam se da ću dobiti najboljeg od najboljeg, tko god to bio", otkrio je 'The Savage' još prošloga tjedna.

29-godišnji Babić je, podsjetimo, u profesionalnim vodama debitirao u srpnju prošle godine te je od tada upisao tri pobjede iz tri nastupa, a sve svoje dosadašnje protivnike svladao je prekidom.

Linker
19. travanj 2024 18:49