FFC 39 - Rezultati

Final Fight Championship je održao još jednu vrhunsku borilačku predstavu u svojoj Fight Dome dvorani. FFC 39 obilježila je sjajna glavna borba u kojoj je Jamelle Jones iskoristio svoju hrvačku prednost da bi savladao Jordana Powella jednoglasnom sudačkom odlukom.

Šest borbi vidjela je publika u Fight Domeu, a sve je otvoreno slavljem domaćeg borca Jerryja Shapira nad Joshuom Wrightom. Dobra odluka FFC-a bila je Shapira staviti u prvu borbu, budući da je vrlo popularan u Las Vegasu i dvorana je odmah bila ispunjena.

Program se nastavio boksačkim slavljem Daquana Maysa nad Joseom Cejom, nakon čega je Lou Radecki zaustavio Justina Vazqueza prekidom u drugoj rundi njihove MMA borbe. Wallace Lopez je nakon toga jednoglasnom sudačkom odlukom slavio u kickboxing meču protiv Alana Scheinsona.

Sunaslovna borba donijela je pobjedu Gabrila Checca nad Angelom De Andom nokautom u prvoj rundi, dok je jedini MMA okršaj koji je otišao do sudačke odluke bio onaj u glavnoj borbi. Jamelle Jones savladao je Jordana Powella nakon tri vrlo zanimljive runde.

Uskoro opširnije...

FFC 39 - Rezultati

Jamelle Jones def. Jordan Powell - jednoglasna sudačka odluka
Gabriel Checco def. Angel De Anda - TKO (R1, 3:08)
Wallace Lopes def. Alan Scheinson - jednoglasna sudačka odluka
Lou Radecki def. Justin Vazquez - SUB (R2, 3:08)
Daquan Mays def. Jose Ceja - jednoglasna sudačka odluka
Jerry Shapiro def. Joshua Wright - TKO (R1, 4:57)

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!