NOVA DOZA AKCIJE U FIGHT DOMEU

FFC 40 dolazi nam u četvrtak, promocija objavila službeni plakat

Još samo tri dana preostala su do početka jesenske sezone Final Fight Championshipa, koja će krenuti njihovom 40. priredbom. Danas je u javnost pušten i službeni poster na kojem se nalaze sudionici glavne borbe, Ben Agli i Mark Lemminger.
Ben Egli
 FFC/Youtube

Final Fight Championship već u svom prvom jesenskom eventu puca visoko. Nakon što je publika u Fight Domeu do sada većinom mogla pratiti između pet i sedam borbi u jednoj večeri, 5. rujna za njih se sprema čak 11 kvalitetnih dvoboja, a na programu se većinom nalaze veliki MMA potencijali koji su odabrali FFC kao svoju platformu za uzlet prema najvećim svjetskim promocijama.

Ipak, najviše će pažnje biti na glavnoj borbi priredbe, što se može zaključiti i po službenom plakatu. Na njemu su Ben Egli i Mark Lemminger. Ben Egli trenutno je možda i najjače FFC ime. Ovaj fenomenalni grappler branit će pojas velter kategorije, a pokušat će mu ga oduzeti još jedan veliki potencijal. Radi se o Marku Lemmingeru, 26-godišnjem borcu omjera 9-1, koji je svoju posljednju borbu odradio u poznatoj LFA promociji. No, sad je odabrao FFC vjerujući kako mu pojas ove promocije može donijeti više nego novi nastup u promociji koja inače služi kao posljednji filter pred UFC ili barem "Contender Series". Što je također vrlo zanimljivo, pogled na njegove dosadašnje protivnike jasno daje do znanja kako od početka nije išao lakšim putem.

Plakat je odrađen u standardno sjajnom FFC stilu. Pogledajte ga!

Final Fight Championship
FFC 40

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:14