SLIKE GOVORE VIŠE OD RIJEČI!

(FOTO) Pogledajte fotogaleriju sa sjajnog FFC 39 eventa u Vegasu

Final Fight Championship je prošlog vikenda u Las Vegasu odradio svoj 39. službeni event. Šest borbi ponudilo je veliku količinu vrhunske akcije, o kojoj jako dobro svjedoći galerija fotografija.
DEquan Mays vs. Jose Ceja (foto: FFC)

Fight Dome dvorana je još jednom imala priliku uživati u vrhunskom borilačkom programu, krenuvši od same produkcije pa sve do kvalitete boraca i odličnog uparivanja istih. Upravo je uparivanje najvažnije za dobru borbu, a FFC matchmakeri u Las Vegasu za sada to rade i više nego dobro. Nitko tko je došao u Fight Dome nije ostao razočaran onime što pružaju borci odabrani za nastup u ringu hrvatske borilačke promocije.

Znamo kako niti ovog puta nije nedostajalo akcije, čemu svjedoči činjenica da su tri od četiri MMA borbe završile prekidom, dok su kickboxing i boks duel donijeli neprestano aktivne borce koji publici nisu dozvoljavali odmor ili bijeg pažnje na neki drugi detalj unutar uistinu impresivnog Fight Domea.

Prijenosa ovog puta nažalost nije bilo, no zbirka fotografija nam jako dobro daje do znanje što se to događalo u noći s četvrtka na petak u specijaliziranoj borilačkoj dvorani unutar Rio hotela. Pogledajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:04