PROTIV BIVŠEG UFC BORCA

Ivan Erslan najavio novi FFC nastup u Las Vegasu!

Neporaženi hrvatski MMA poluteškaš Ivan Erslan će svoj sljedeći nastup odraditi 5. rujna u Las Vegasu na jubilarnoj 40. priredbi hvatske borilačke promocije Final Fight Championship.
Ivan Erslan

Za sada se ne zna ime protivnika koji će se suprotstaviti članu Zagrebačkog American Top Teama (ATT). Vijest da će Erslan svoj 8. profi meč odraditi ponovno u Las Vegasu, baš kao i prethodna dva, objavio je na službenim Instagram stranicama sam ATT.

Podsjetimo kako je Erslanu nedavno jedini poraz u karijeri, onaj protiv Branka Brusicka s FFC-a 32, preinačen u No Contest jer je američki borac pao na doping testu. Hrvat je nakon toga nastupio i na FFC-u 37 gdje je svladao iskusnog Rogera Carrolla nokautom u prvoj rundi čime mu je profesionalni "score" skočio na impresivnih 7-0.

"Ivan Erslan će nastupiti na priredbi FFC 40. Borba će se održati 5. rujna u Las Vegasu. Ime protivnika objaviti ćemo nakon službene potvrde, a radi se o bivšem UFC borcu", stoji u poruci na Instagramu.

Za sada nema naznaka tko bi trebao biti protivnik Erslanu 5. rujna u svjetskoj prijestolnici kocke, ali i borilačkog sporta. Osim da se radi o bivšem UFC borcu što čitavu stvar čini još zanimljivijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:59