FIGHT DOME ĆE PONOVNO GORJETI

Objavljen konačni program za FFC 39 i izgleda sjajno

Final Fight Championship pustio je u javnost točan raspored borbi za FFC 39 priredbu, koja će se u noći s četvrtka na petak održati u Fight Domeu, specijaliziranoj dvorani za borilačke sportove u Las Vegasu. Program već u najavi izgleda vrlo uzbudljivo.
FFC 39

Nažalost, nije moglo bez problema pa će tako program sadržavati sedam borbi umjesto prvobitno planiranih devet. Jedan od sudionika planiranog boksačkog meča nije prošao liječnički pregled, dok se jedan MMA borac ozlijedio na samom kraju priprema. No, one glavne borbe su i dalje tu pa je sve spremno za do sada najveću priredbu otkako je Fight Dome dvorana otvorila svoja vrata.

FFC bi na ovom eventu trebao dobiti svoju novu zvijezdu teške kategorije, a za tu poziciju sučelit će se dva vrlo poznata imena na američkoj sceni. Jordan Powell borit će se protiv Jamellea Jonesa, a radi se o borcima koji su neko vrijeme na radaru većih promocija.

Borba koja svakako obećava akciju je između Angela De Ande i Gabriela Barbose Checca u srednjoj kategoriji. Radi se u sunaslovnom ogledu, a podaci o borcima govore dovoljno. De Anda je 14 od svojih 18 pobjeda ostvario nokautom, dok je svih deset pobjeda Checca došlo prekidom, po pet puta nokautom i pet puta prisiljavanjem na predaju. Kickboxing meč Wallacea Lopesa i Allana Scheinsona trebao bi donijeti pregršt akcije na nogama, a zanimljiva je odluka da se borba Joshue Wrighta i Jerryja Shapira stavi prva na program. Shapiro, o kojem smo jučer pričali, vrlo je popularan borac u Las Vegasu i FFC time želi osigurati krcate tribine već od prve borbe.

Kako saznajemo, cijeli event bi se ponovno trebao uživo prikazivati putem FFC-ove Facebook stranice.

FFC 39 - Kompletan redoslijed borbi

1. Joshua Wright vs. Jerald Shapiro (MMA - bantam kategorija)
2. Jose Ceja vs. Daquan Mays (boks - 63.5kg)
3. Justin Vazquez vs. Louis Radecki (MMA - perolaka kategorija)
4. Alex Polizzi vs. Daniel Jolly (MMA - poluteška kategorija)
5. Wallace Lopes vs. Allan Scheinson (kickboxing - velter kategorija)
6. Angel De Anda vs. Gabriel Checco (MMA - srednja kategorija)
7. Jordan Powell vs. Jamelle Jones (MMA - teška kategorija)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:25