Brutalno, eksplozivno i ubojito

(VIDEO) FFC Greatest Hits: Najbolja regionalna promocija objavila sjajnu nokaut kompilaciju

Pred velike evente koje će odraditi u narednom periodu, iz Final Fight Championshipa izašli su u javnost sa sjajnom video kompilacijom najboljih nokauta s dosadašnjih 38 evenata. Pogledajte ju!
Neves vs. Araujo

Kroz posljednjih nekoliko godina FFC se uspio predstaviti kao vodeća regionalna borilačka organizacija, a sve je kulminiralo odlaskom u SAD. I to ne bilo gdje, nego u svjetsku borilačku prijestolnicu, Las Vegas. Tamo je program svakim eventom sve veći, s ciljem da FFC u skorijem vremenu postane opće priznata promocija te posljednja stanica za borce pred ulazak u elitu, odnosno UFC, Bellator, Glory i sl. Trenutno su na najboljem putu.

Za tako nešto treba i podrška publike, a ona će biti sve veća ako FFC nastavi isporučivati borbe kao do sada. Već u Europi, njihov ring doživio je mnoge spektakularne predstave, a američki eventi imaju nevjerojatno visok postotak borbi koje završavaju prekidom, što je znak kako se dobro radi i sa strane matchmakinga.

Da bismo se prisjetili što smo sve do sada imali priliku vidjeti u FFC ringu, najbolje nam može poslužiti kompilacija koju donosimo ispod teksta. Uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:48