BEN EGLI VS. JOEY HOLT

(VIDEO) Pogledajte borbu koja najbolje opisuje kakvi spektakli se gledaju u Fight Domeu

Fight Dome u Las Vegasu brzo je postao mjesto gdje namjerni ili slučajni prolaznici mogu pogledati vrhunske uzbudljive borilačke predstave. Rijetko koja borba do sada je razočarala, a jedan od savršenih primjera kakve se borbe gledaju je okršaj Bena Eglija i Joeya Holta s FFC 35 priredbe.
Joey Holt vs. Ben Egli

Ben Egli pravi je dragulj FFC promocije. Riječ je o nesumnjivo jednom od najboljih boraca u Americi kojeg još nije angažirala neka od vodećih promocija. Upravo taj borac postao je FFC prvak velter kategorije i to već na FFC 31, prvom eventu koji je Final Fight Championship odradio u Fight Domeu. Tad je savladao Roberta Nevesa, a priliku prvi put ga braniti imao je na FFC 35 eventu, održanom 19. travnja. Protiv mu je bio Joey Holt.

Bila je to prava borba za fanove koji su imali priliku gledati agresivca protiv borca kojem je potrebna samo sekunda ili mala pogreška protivnika da bi istu kapitalizirao u svoju pobjedu. Holt je došao kao borac s pet pobjeda u nizu od čega su četiri bile prekidom i od prve sekunde pokazao je namjeru završiti i ovu borbu. S druge strane, Egli nije borac jakog udarca, no ovaj bivši King of the Cage prvak već je osam ranijih protivnika završio prisiljavanjem na predaju. To je itekako bio znak za upozorenje protivniku, a fanovima da niti u jednom trenutku ne smiju odvratiti pogled iz ringa.

Egli je titulu uspio obraniti prekidom u drugoj rundi, nakon sedam i pol minuta neprestane akcije, koju možete vidjeti i u videu ispod teksta.

Idući FFC event na rasporedu je već ovog četvrtka, a donosi čak devet borbi. Šest u MMA, dvije u boksu i jednu u kickboxingu. FFC u četvrtak svakako podiže ljestvicu, a njihov pažljiv matchmaking nam jamči kako nas čeka atraktivan i uzbudljiv program. Dosadašnjih osam evenata u Fight Domeu potvrda su takve najave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:56