K1 i Boks

(FOTO) Najbolji boksač svijeta medeni mjesec provodi u najpoznatijem ‘Biseru Jadrana‘

Canelo Alvarez
 Instagram
Nakon velike pobjede te stupanja u bračnu luku, Canelo Alvarez uputio se u Hrvatsku

Prvog tjedna u svibnju Saul 'Canelo' Alvarez ostvario je vrlo važnu pobjedu u velikom meču. Savladao je Billyja Joea Saundersa, do tada neporaženog boksača za kojeg su mnogi vjerovali da će mu stvoriti značajne probleme. Tom pobjedom potvrdio je svoju poziciju pound-for-pound vodećeg boksača svijeta prema većini relevantnih ljestvica.

Da bi mu mjesec bio još bolji, nedugo nakon toga se oženio svojom dotadašnjom djevojkom Fernandom Gomez, nakon čega se uputio na medeni mjesec.

Za to putovanje odabrao je južni Jadran. Prvo su njegova supruga i on posjetili Boku Kotorsku, gdje su bili smješteni u Perastu. Tamo je nastalo par fotografija objavljenim na njihovim Instagram profilima, a Kurir je obavijestio o tome kako ga na ulicama gotovo nitko nije prepoznao.

Nakon Crne Gore na red je došao jedan od hrvatskih Bisera Jadrana, internacionalno najpoznatiji. Naravno, radi se o Dubrovniku. Dubrovački vjesnik otkrio je kako je sretni bračni par smješten u "Villi Dubrovnik", a nisu propustili niti tamo napraviti nekoliko fotografija ili "Instastoryja".

Canelo će na Jadranu napuniti baterije za iduće borilačke ispite koji mu slijede. Trenutno glavni cilj mu je ujediniti sve pojaseve super srednje kategorije. Nedostaje mu još onaj IBF organizacije, koji se nalazi kod Caleba Planta i meč protiv njega ono je što Meksikanac i njegov tim pokušavaju ugovoriti.

Linker
14. travanj 2024 15:22