K1 i Boks

Satoshi Ishii ipak neće nastupiti u polufinalu K-1 turnira

Satoshi Ishii

 Screenshot (instagram, Satoshi Ishii)
Ishii se ozlijedio, neće nastaviti turnir

Unatoč tome što se Satoshi Ishii uspio plasirao u polufinale jakog K-1 turnira koji se održava u Japanu pobijedivši nokautom u drugoj rundi japanskog borca Kosuke Jitsukata, nažalost neće moći nastupiti u polufinalu. Odmah nakon nokauta na snimci se moglo vidjeti Ishiija s bolnom grimasom na licu kako se drži rukom na predjelu rebara. Nije još došla službena obavijest o tome kakve je prirode Satoshijeva ozljeda, ali sumnja se da je riječ o slomljenom rebru.

Kao zamjena bi trebao uskočiti Japanac Hisaki Kato koji će se u polufinalu boriti protiv Seiya Tanigawe. Podsjetimo se da se Seiya Tanigawa u polufinale plasirao sudačkom odlukom protiv Animal Kojia, a sada će definitivno imati lakši put prema finalu pošto je Ishii otpao iz turnira.

Veliki favorit ovogodišnjeg turnira iranski je borac Mahmoud Sattari koji je u četvrtfinalu savladao Japanca K-Jeea, da bi zatim u polufinalu većinskom odlukom sudaca pobijedio Fujimota. Boksački fanovi već su upoznali Fujimota kao borca koji je s omjerom od 21 pobjede i jednim porazom ušao u ring protiv Daniela Duboisa gdje je izgubio nokautom u drugoj rundi.

Satoshi Ishii posljednju MMA borbu odradio je 3. srpnja (7. mjesec) prošle godine gdje je gušenjem stigao do pobjede, a posljednju kickboxing borbu prije godinu dana u Japanu. Hoće li se Ishii i dalje držati kickboxing priredbi ili će se vratiti slobodnoj borbi tek nam predstoji za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 06:24