Ostalo

Ubijen problematični borac kojeg pamtimo po impresivnom nastupu u hrvatskom FFC-u!

Tyler East
 Screenshot (YouTube, FFC/ Fight Channel)
Svemu je prethodila burna rasprava tijekom koje je ispalio hitac u svoju djevojku

Bivši MMA borac kojeg smo gledali i u ringu hrvatskog Final Fight Championshipa, Tyler East, upucan je i pronađen je mrtav u Los Lunasu (Novi Meksiko).

Prema informacijama koje je objavila policija u Novom Meksiku, East (30) je sudjelovao u incidentu koji je uključivao njegovu djevojku i još jednu osobu.

Kada je stigla na mjesto zločina, policija je pronašla mrtvog Easta i ženu s prostrijelnom ranom koja je prebačena u bolnicu i trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Prve informacije govore da su East i njegova djevojka vodili raspravu. East je potom u jednom trenutku upucao svoju djevojku i odvukao je van, a zatim je i sam stradao od metka koji je u njega ispalio jedan drugi muškarac.

Osoba osumnjičena za ubojstvo Easta pobjegla je s mjesta nesreće. Policijska istraga je u tijeku...

Kako navodi MMA Junkie, East je zbog nasilnog ponašanja u proteklih 12 godina imao nekoliko problema sa zakonom. 2009. je optužen za premlaćivanje kolege iz srednje škole zbog čega je dobio tri godine uvjetne kazne, a 2012. je uhićen zbog optužbi za obiteljsko nasilje nakon što je njegova bivša djevojka tvrdila da ju je fizički napao.

East je u MMA-u nastupao kao teškaš i tijekom karijere je upisao 15 pobjeda, šest poraza i jedan 'no contest'. Debitirao je u travnju 2009. kada je pod okriljem Bellatora nokautirao Amedeoa Vioulu, a povukao se 2016. nakon poraza od Briana Hedena na LFC 60 priredbi. Svojevremeno je trenirao u slavnom Jackson-Wink timu, a u predzadnjem meču karijere pobijedio je Dalea Sopija i to na FFC 25 priredbi koja se u lipnju 2016. održala u Springfieldu (Massachusetts). East je Sopija zaustavio kimurom, a u tom meču svom je protivniku uspio i slomiti čeljust.

Tayler je bio mlađi brat bivšeg UFC-ovog borca Codyja Easta, a 2016. smo ga nešto bolje mogli upoznati i preko jednog intervjua koji je dao za Fight Site.

Linker
20. travanj 2024 15:10