Regija

Ante Delija saznao gdje i pod kakvim uvjetima kreće u lov na milijun dolara

Ante Delija
 screenshot (YouTube, PFL)
Maksimalni sigurnosni uvjeti čekaju Antu Deliju i sve sudionike ovosezonskih PFL-ovih turnira

Professional Fighters League službeno je objavio kako će izgledati njihovih prvih šest ovosezonskih priredbi, odnosno sve koje će sadržavati borbe regularne sezone. U pitanju je jedan poseban način osiguranja uvjeta u kojima ne bi ostali bez borbi zbog eventualnih pozitivnih COVID-19 testova te su tako organizirali svoj balon tj. "bubble", poput onog u kakvom je dovršena prošla sezona NBA lige ili kakvog UFC ima tijekom organiziranja priredbi na Fight Islanda. No, čini se uz još strože mjere.

Na službenoj web stranici promocije otkriveno je kako će taj bubble biti organiziran unutar Ocean Casino Resort hotela u Atlantic Cityju, gdje su već uspješno održali neke priredbe, a za sada sve vodi tome da na priredbama neće biti publike. No, program za borce i njihove timove krenut će puno prije samih priredbi.

Svi sudionici i njihova pratnja dužni su doputovati minimalno 17 dana prije njihovih borbi, nakon čega će se naći u karanteni, uz vrlo stroge uvjete ponašanja. Testovi na COVID-19 obavljat će se na dnevnoj bazi, maske će biti obavezne, a također će se paziti da ne bude međusobnih susreta boraca sve do trenutka kad je to u sklopu održavanje priredbe potrebno.

Borcima će biti osigurani svi potrebni uvjeti treninga, kao i korištenje originalnog PFL-ovog kaveza te će im biti ponuđeno više različitih varijanti svakodnevne prehrane.

Priredbe tijekom kojih će se odvijati regularna sezona održat će se 23. travnja, 29. travna, 6. svibnja, 10. lipnja, 17. lipnja te na kraju 25. lipnja. Nama će najzanimljivije svakako biti priredbe 6. svibnja i 25. lipnja, budući da će na njima u svoj lov na milijun dolara krenuti Ante Delija, ali i Julija Pajić. Nakon što su najavljeni parovi za prve dvije priredbe, za očekivati je kako bismo do kraja tjedna trebali saznati koga će dvoje regionalnih predstavnika u prvom kolu imati protiv sebe.

PFL smatra kako se etablirao kao druga najveća MMA promocija svijeta, ali isto tako smatraju kako ovom sezonom to trebaju i potvrditi, što im je apsolutna namjera. Pojačanja poput bivših UFC prvaka Anthonyja Pettisa i Fabricija Werduma te Roryja MacDonalda, Muhammada Usmana i Justina Willisa tome svakako govore u prilog.

Linker
20. travanj 2024 04:55