Regija

(FOTO) Miočić je već u sjajnoj formi: ‘Ne podcjenjujete ovu vježbu, puno je teža nego što izgleda‘

Stipe Miočić
 JASON SILVA, AGIF via AFP
Dva mjeseca ostala su do UFC-a 260 i dugoočekivanog meča za pojas u teškoj kategoriji

Stipe Miočić pokazao nam je kako izgleda dva mjeseca uoči UFC-a 260 na kojem ga čeka veliki revanš s Francisom Ngannouom.

Aktualni teškaški prvak svoj prvi meč nakon uspješno zaključene trilogije s Danielom Cormierom, ali i prvi u 2021. godini, odradit će 27. ožujka i to protiv starog znanca 'Predatora'.

Nagrada za pobjednika u ovom susretu je velika, jer osim titule, uspješnijeg će vjerojatno dočekati i 'superfight' s Jonom Jonesom koji bi prema ranijim najavama već u svom teškaškom debiju trebao napasti pojas namijenjen 'najopakijem' borcu svijeta.

Prvak i njegov izazivač već su zakoračili u pripreme, a kako izgleda dva mjeseca pred veliki okršaj, Stipe nam je pokazao uz fotografiju na kojoj preskače vijaču, odnosno izvodi vježbu koju je posebno nahvalio svojim fanovima.

"Nemojte nikada podcjenjivati preskakanje vijače. To je sjajna vježba za izdržljivost, limfni sustav, rad mišića po čitavom tijelu, zdravlje srca, koordinaciju, kosti, a čak pomaže i u sprečavanju ozljeda. Također je puno teže nego što izgleda", napisao je Miočić na Instagramu.

Stipe i Francis već su se, podsjetimo, obračunali u siječnju 2018. godine, a tada je pobjedu uvjerljivom i jednoglasnom odlukom sudaca ugrabio borac hrvatskog porijekla.

Linker
09. travanj 2024 23:20