Regija

Teo Mikelić novim nastupom predvodi spektakularni ‘King of Arena‘ event u Puli

King of Arena

 Istarski Savez Tajlandskog Boksa.
Čeka nas osam zanimljivih borbi iz tajlandskog boksa i Muay Thaija

U subotu (11.6.) se u pulskoj areni održava spektakularni event 'King of Arena', a organizator je istarski savez tajlandskog boksa. Event počinje u 20.30h, i to će zapravo biti završetak 'arena fight campa' koji se održavao u Fažani od 06.06. Do 12.06. Gosti eventa biti će Antonio Plazibat, Alen Babić, Rade Opačić i Mike Passenier, vlasnik najpoznatije dvorane na svijetu u kickboxingu.

Tijekom dana održat će se amatersko međunarodno natjecanje u tajlandskom boksu, a četiri finalne borbe poslužit će kao uvertira u event 'King of Arena' u kojem ćemo moći gledati još osam profesionalnih borbi. Preliminarni dio priredbe otvaraju Alessandro Guerin i Sebastian Županc koji se bore u kategoriji do 57 kilograma, a glavna borba večeri bit će između Tea Mikelića i Jasmina Ramića.

Od prošle jeseni kada se pridružio Mike's gymu Teo je odradio četiri borbe, a sve je počeo nastupom u Češkoj u sklopu Oktogon promocije gdje mu je protivnik bio Andy Čekovsky. Onda se dva mjeseca poslije borio se na priredbi od KOK promocije i pobijedio Aurimasa Krukauskasa. U prosincu prošle godine Teo se borio protiv Ukrajinca Vjačeslava Andrejeva kojeg je na kraju savladao sudačkom odlukom i tada doveo svoj profesionalni omjer na 9-2.

Ove godine Teo je nastupao na turniru četvorice gdje je njegov pobjednički niz prekinuo Latvijac Mindaugas Narauskas koji je ga je uzdrmao u prvoj rundi, a nedugo zatim i završio posao. U svojoj posljednjoj borbi na The League priredbi prije nešto manje od dva mjeseca izgubio je od domaćeg borca Otta Remmera.

Popis borbi pogledajte u nastavku članka.

King of Arena

Glavni dio programa:

Teo Mikelić vs. Jasmin Ramić (73kg) Thai Box

Andrej Kedveš vs. Uroš Lazarević (75kg) Thai Box

Amel Dizdarević vs. Almir Mujagić (74kg) Thai Box

Sašo Vorkapić vs. Lorenzo Gatta (71kg) Muay Thai

Preliminarni dio programa:

Marko Dorić vs. Miloš Petrović (75kg) Muay Thai

Miloš Daković vs. Alunović Rasim (75kg) Thai Box

Salahudin Šuke vs Darjan Šalja (71kg) Thai Box

Alessandro Guerin vs. Sebastian Županc (57kg) Muay Thai

Linker
09. travanj 2024 21:56