Regija

Vaso Bakočević 'co-main' borba KSW-a 51 u Zagrebu: Mankowskog ću nokautirati unutar dvije runde!

Vaso Bakočević
Nakon što je jučer službeno potvrđeno da će popularni Vaso Bakočević (30) nastupiti na KSW 51 priredbi u Zagrebu, crnogorski MMA veteran obratio se javnosti putem Instagrama gdje je iznio neke detalje o novoj suradnji s poljskom promocijom i borbi protiv Borysa Mankowskog.

Europski MMA gigant KSW posjetit će našu regiju po prvi put 9. studenog i u Areni Zagreb održati KSW 51 priredbu. Među domaćim i regionalnim borcima koji će nastupiti na ovoj velikoj manifestaciji svoje mjesto pronašao je i iskusni veteran KSW-a i Bellatora Bakočević.

"Psihopata" je uz fotografiju potpisivanja ugovora otkrio da će njegova borba protiv bivšeg KSW prvaka velter kategorije Mankowskog biti prva od četiri na koliko je potpisao novi ugovor te da će se s Poljakom obračunati u drugoj glavnoj borbi večeri, odmah prije borbe Mariusza Pudzianowskog i Erka Juna koja predvodi KSW 51.

"Martine Lewandowski (vlasnik KSW-a), čujemo li se brate? Nešto mi je špil oslabio, moramo to pojačati. Nakon 5 godina vraćam se u najjaču europsku organizaciju KSW. Potpisan je ugovor na četiri borbe, a prva je već 9. studenog u Zagrebu na KSW 51 priredbi.

Borim se u 'co-main' eventu protiv još jednog bivšeg KSW prvaka Borysa Mankowskog u 'catchweight' kategoriji do 73 kg (uspio sam izbjeći trganje noge do 70kg). Nakon što sam izdominirao KSW prvaka do 70 kg Jewtuszka i Sowinskog u 66 kg red je da i bivšeg velter prvaka spakiram i pošaljem u paket doma... Moja prognoza je da će Mankowski biti nokautiran unutar 2 runde, pokupimo keš i zapalimo brate, nemam ti kad...

Znate što možete očekivati od mene", napisao je Bakočević i ostavio LINK na kojem možete kupiti karte za KSW 51.

Bakočević (39-18-1) je u KSW-u nastupio dvaput 2014. godine, ali još uvijek ne zna za pobjedu unutar kaveza poljske promocije. Od tada je odradio više od 30 borbi, a u posljednjih šest je neporažen. Mankowski (19-8-1) se nalazi u seriji od tri poraza koja uključuje borbu protiv aktualnog prvaka velter kategorije Roberta Soldića koji mu je oduzeo pojas nakon što ga je Mankowski držao pune tri godine.

Osim Bakočevića i Juna na KSW 51 priredbi također će nastupiti Antun Račić u borbi za bantam pojas, Filip Pejić, Aleksandar Ilić, a vjerojatno i Soldić.

View this post on Instagram

Alo @martinlewandowski čujemo li se Baki? Nešto mi je špil oslabio moramo to pojačat Nakon 5 godina vraćam se u najjaču evropsku organizaciju @ksw_mma Potpisan je ugovor na 4 borbe,a prva je već 9 novembra u Zagreb na #ksw51Borim se u Co-MainEventu protiv još jednog bivšeg KSW šampiona Borysa Mankowskog u catchweight kategoriji do 73kg ( uspio sam izbjeći kidanje noge do 70kg) Nakon što sam izdominirao KSW šampiona 70kg Jewtuszka i Sowinskog u 66kg red je da i bivšeg welter šampiona spakujem i pošaljem u paket doma... Moja prognoza je da će Mankowski da bude nokautiran unutar 2 runde,pokupimo keš i zapalimo Baki nemam ti kad... Karte kupite na http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ksw-51-zagreb-arena-534342/event.html Znate šta da očekujete od mene #teampsycho

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho) on

Linker
20. travanj 2024 08:29