Regija

Zelg objasnio zašto voli nositi roza boju, svog borca nazvao ‘seljakom‘ te je naveo koji će borac ostvariti prvi nokaut na FNC-u 19

Zelg ”Benkei” Galešić

 FNC
Poznati Puljanin oduvijek je imao karizmatičan način komunikacije

Poznati hrvatski MMA trener i bivši borac Zelg "Benkei" Galešić u opuštenom intervjuu kojeg je FNC danas objavio na njihovom YouTube kanalu savršeno reprezentira trenutno stanje pulske borilačke scene s naglaskom na Trojan - "trenutno smo opušteni, ali smo "zapeti kao puške".

Uvjeren je da će prvi "Trojanac" koji će ostvariti nokaut na sutrašnjoj priredbi u Areni Pula biti Dylan Rajić koji otvara show borbom protiv slovenske uzdanice Tima Kelca.

Unuk legendarnog Alda Drosine imao je manjih problema s pitanjem koje je glasilo "S koliko kontinenata dolaze borci koji će nastupiti na FNC-u 19?". Uz malu pomoć, svrstao je Cape Verde u Afriku pa je konačni odgovor bio - četiri.

Rajiću je dao nadimak "Kiklop", Forgača smatra "Velikim Vođom" dok je svog borca Andija Vrtačića prozvao - "seljakom":

Za kraj, Galešić je objasnio svoj "modni stil": "Ja sam toliko modno osviješten te živim godinama unaprijed da se moram ‘usporavati‘ što se tiče modnog ukusa. Išli smo korak dalje, pa su naše klupske majice ove godine u rozom maniru. Pravi muškarci se ne boje nositi rozo".

Osebujnog Galešića možete poslušati u videu ispod.

Linker
07. rujan 2024 16:09