UFC

Aldo prekinuo šutnju nakon poraza na UFC-u 237: “Nikada se u životu nisam ovako loše borio…”

Caption
 Photographer / Credits
Jose Aldo je prošlog vikenda poražen od Alexandera Volkanovskog u jednom od mečeva na UFC-u 237, koji se održao u brazilskom Rio de Janeiru.

Bio je to prvi put u karijeri za bivšeg prvaka da je u jednom meču izgubio odlukom sudaca. Mnogi će se složiti da je Brazilcu ovo bio jedan od najgorih nastupa općenito u životu. Bio je vrlo suzdržan sve do konačnog sudačnog gonga pa je Australac u konačnici slavio na temelju većeg broja udaraca i pokušaja.

S obzirom da se Aldo nije pojavio na press konferenciji nakon poraza kojim mu je prekinut pobjednički niz protiv Stephensa i Moicana, svi su nestrpljivo čekali prvu reakciju bivšeg prvaka na blijed nastup u Rio de Janeiru.

Ona se dogodila u ponedjeljak, kada se Brazilac svojim fanovima i čitavoj javnosti obratio preko objave na službenom Instagramu. Brazilac se najprije zahvalio svima koji su navijali za njega, zahvalio se svojim trenerima koji su ga spremili za UFC 237, ali je i ustvrdio da mu je ovo najgori nastup u čitavoj karijeri.

“Ali nikada prije u čitavom životu se nisam borio tako loše. Nemam isprika jer to nisam bio ja, a ja znam koliko mogu napraviti i znam koliki je moj talent. To nije bilo to. Ne pokušavam uzeti zasluge svom protivniku, on je svoje odradio u tom meču. Ja sam ljut na sebe i svu krivicu preuzimam sam”, napisao je bivši UFC prvak i UFC velikan.

Brazilac u aktualnom ugovoru s UFC-om ima samo još jednu preostalu borbu. Govorio je o tome da bi volio nastupiti 16. studenog na priredbi u Sao Paulu, ali za sada se ne zna hoće li to biti tako i što će se događati nakon što mu završi aktualni ugovor.

Linker
20. travanj 2024 03:54