UFC

Jon Jones optužen za napastovanje konobarice u striptiz klubu

Jon Jones
Kako doznajemo putem nekoliko različitih medija, Jon Jones se našao u novim pravnim problemima. Konobarica jednog striptiz bara u Albuquerqueu optužila ga je za napastovanje tijekom posjeta baru.

Kako je prvi javio lokalni KRQE, a prenio BJPenn.com, Jones je optužen za prekršaj iz mjeseca travnja, no do jučer toga nije bio svjestan. Zanimljivo, istog dana kad je u Las Vegasu branio titulu prvaka protiv Thiaga Santosa, pokrenut je zahtjev za njegovo uhićenje. Njegov glasnogovornik izjavio je kako nisu bili svjesni toga sve dok nisu vidjeli na vijestima.

Što se tiče incidenta za koji se Jonesa veže, tužbu je podnijela konobarica iz ugostiteljskog lokala koji je Jones posjetio. Izjavila je kako ju je Jones pljesnuo po stražnjici, silom stavio u krilo i počeo ljubiti u vrat. Osim toga ju je čvrsto zagrlio oko vrata (opisano kao položaj gušenja). Djevojka je izjavila kako mu je pokušala reći da prestane, ali da je nije poslušao. Nakon što ju je pustio, odlučio je otići iz lokala.

Kako nije bio svjestan optužnice, Jones se prošlog mjeseca nije pojavio na sudu radi određivanje jamčevine. Ipak, nakon što je informacija o nalogu za uhićenje došla do njega, otišao je na sud gdje je platio 300 dolara, koliko je sud bez njegovog prisustva odredio. Isto tako, njegov glasnogovornik obratio se medijima.

"Danas smo putem medija saznali za lažne optužbe prema gospodinu Jones. Papirologija za iste bila je poslana na krivu adresu. Nakon što je putem medija došao do dokumenata, gospodin Jones je platio svotu određenu od suda. Nekoliko svjedoka spremno je izaći pred sud i opovrgnuti laži koje su puštene u javnost", rekao je Jonesov pravni predstavnik.

Više informacija o ovom cijelom slučaju trebali bismo saznati danas tijekom dana.

Linker
04. svibanj 2024 15:27