UFC

‘Tad sam pomislio da nešto krivo radim!‘ Ngannou se prisjetio detalja iz borbe s Miočićem

Stipe Miočić i Francis Ngannou 
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
‘Predator‘ se osvrnuo na veliki revanš, stao u obranu suca Deana i prokomentirao posljednju razmjenu

Francis Ngannou odlučio je stati u obranu suca Herba Deana kojeg su neki označili kao glavnog krivca za onaj posljednji, kako se pokazalo, bespotrebni udarac.

Nakon što je već u prvoj minuti druge runde glavne borbe UFC-a 260 uzdrmao Stipu, Ngannou je primio jednu sjajno plasiranu desnicu, a na Miočićev pokušaj napada potom i odgovorio svojom kontrom koja se u konačnici pokazala kao presudna u ovom meču.

Prilikom gostovanja na Hotboxin' with Mike Tyson podcastu, Francis se osvrnuo na tu završnu razmjenu.

"Kad me pogodio onom desnicom rekao sam si da nešto krivo radim. Gledali smo ga i znali da je ta 'step-back' desnica Stipin najbolji udarac. Tako je i zahvatio Werduma te došao do titule. Mislio sam da sam učinio nešto krivo, ali onda se on zaletio...", prisjeća se Ngannou.

Nakon što je 'Predator' potom svojom ljevicom srušio Stipu, sudac Dean pokušao je što je brže moguće uskočiti i prekinuti meč, no Ngannou je stigao zadati još jedan udarac. Iako se stvarno činilo da je Herb dao sve od sebe kako bi spriječio tu posljednju 'bombu', mnogi su ga kritizirali. Mnogi, ali ne i Francis.

"Iskreno, gledao sam borbu i vidio sam kako je Dean reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo potrčao? Kretao se unatrag, a onda odjednom brzo uletio među nas. Bio je spreman - ako te Francis dotakne, ne dozvoli da te Francis još jednom dotakne", zaključio je Ngannou.

Linker
14. travanj 2024 16:04