UFC

VIDEO Rousey: “Debi za UFC je bio veći nego glavna uloga na Wreslemaniji!”

Bivša UFC prvakinja i članica UFC-ove kuće slavnih Ronda Rousey se pojavila u velikom video intervjuu zajedno s novinarkom Megan Olivi. Intervju je djelomično emitiran tijekom prijenosa UFC-a 237 u Rio de Janeiru.

Umirovljena borkinja, a odnedavno i bivša pro-hrvačica (Rousey je stavila WWE karijeru na čekanje radi obitelji) je pokušala usporediti iskustvo borenja u Octagonu s onim u WWE ringu. Naime, u oba borilišta je stvarala povijest. 23. veljače 2013. godine je nakon pobjede protiv Liz Carmouche postala prva UFC prvakinja u kavezu. Ove godine je zajedno s WWE zvijezdama Becky Lynch i Charlotte Flair postala prva žena koja je predvodila najveću WWE priredbu – Wrestlemaniju.

Zamoljena da usporedi koji je trenutak bio veći za nju osobno, “Rowdy” je izabrala iskustvo u Octagonu.

“Wrestlemania je bila velika, ali mislim da to ima veze s perspektivom, trenutkom u kojem se nešto događa. Ja i Liz Carmouche…to mi je bilo veće”, priznala je bivša UFC prvakinja i dodala:

“Iako je od tada prošlo mnogo godina, a tada u Honda Centru nije bilo toliko mnogo ljudi, možda tamo stane od 16 do 20 tisuća, kada to uspoređujem s Wrestlemanijom na kojoj me gledalo 80 tisuća ljudi uživo i milijuni ispred ekrana, ovo mi se činilo veće. Razlog je taj što smo ja i Carmouche bile dio nečega u ključnom povijesnom trenutku. Sve se moralo dogoditi točno tako kako se dogodilo inače bi ženski MMA bio gotov i prije nego što je krenuo.”

Rousey cijeni i iskustvo na Wrestlemaniji, no tvrdi da je bilo manje rizično jer je bila sigurna u uspjeh.

“Kada govorim o Wrestlemaniji, nekako imam osjećaj kao da su se i zvijezde posložile i čitav svemir se udružio da to sve uspije. Nisam imala niti jednu trunku sumnje u sebi da će uspjeti. Ali kada govorim o meču protiv Carmouche, tu je bilo mnogo faktora na koji nisi mogao utjecati. Brojke su morale biti dobre, ja sam morala pobijediti i morala sam to učiniti na uzbudljiv način. Bilo je toliko različitih faktora na koji si morao paziti. Mislim da smatram da su ulozi bili veći iako je dvorana bila manja, baš kao i broj gledatelja”, dodala je Rousey.

Čitav intervju s Megan Olivi pogledajte u nastavku:

Linker
18. travanj 2024 13:57