Regija

Filip pokazao milost? 'Očito je da se Hrgović suzdržavao, nije ga htio ubiti'

Filip Hrgović
 Alen Medjic / CROPIX
Okršaj na Floridi privukao je puno pozornosti, a reakcije na meč hrvatskog boksača bile su svakakve

Nova pobjeda Filipa Hrgovića (12-0) glasno je odjeknula boksačkom zajednicom. Nije to ništa čudno jer razvoj karijere brončanog olimpijca i borca kojem neka od najpoznatijih imena ovoga sporta predviđaju osvajanje svjetske titule nešto je što mnogi pozorno prate.

A nova žrtva nezaustavljivog 'El Animala' bio je Amerikanac Rydell Booker (26-4). Borac kojeg Filip jako dobro poznaje iz zajedničkih sparinga poražen je nakon prekida u petoj rundi.

U reakcijama koje smo primijetili na društvenim mrežama, mnogi su pohvalili hrvatskog nokautera, neki su pritom kritizirali Bookera i njegov tim, a bilo je i onih koji su zaključili da Filip "zaslužuje" bolje protivnike.

Najzanimljivije reakcije donosimo vam u nastavku članka:

"Filip Hrgović jednostavno ne može prestati pobjeđivati!"

"Brutalne borbe. Devin Vargas i Rydell Booker ne bi trebali biti u blizini boksačkog ringa. Gamboa se također mora povući..."

"Hrgović je napredovao do 12-0 nakon što se tijekom pet rundi prema Rydellu Bookeru, koji je bio izvan forme, ponašao kao prema vreći za udaranje. Stalno govore da je spreman za iskorak, pa hajdemo to vidjeti. Bilo bi puno bolje da smo ga gledali protiv Zhanga..."

"Hrgović je zaustavio Bookera. Bilo je to jednostrano prebijanje nakon kojeg je rekao da želi 'tešku borbu'. Prvo ime koje je spomenuo bilo je ono Michaela Huntera."

"Sjajna Filipova izvedba. Očito se suzdržavao i nije želio ubiti Bookera."

"Sudac je pokazao milost zaustavljanjem borbe."

"Dobar prekid. Filip je postao prvi koji je zaustavio Bookera."

"Booker ima očajne ljude u kutu. Tko gleda ovo? Uglavnom, dobar prekid od strane suca."

"Ako vas zanima što se događa u boksu, Filip Hrgović uništava Bookera koji je aktualnog izazivača Kubrata Puleva prošle godine odvukao sve do odluke sudaca."

"Dobar nastup Filipa Hrgovića, ali zaslužuje bolje protivnike. Booker je bio sranje, dosta me iznenadilo da su bili sunaslovna borba večeri."

Linker
20. travanj 2024 12:13