Ostalo

(FOTO) Bellatorova zvijezda ponovno se poigrava maštom muških fanova

Valerie Loureda
 Twitter
Dok cijela MMA zajednica s nestrpljenjem čeka vijesti o suzbijanju epidemije koronavirusa te se nadaju što skorašnjem povratku njihovih života u normalu, Bellatorova ženska MMA zvijezda Valerie Loureda nastavila je sa svojom najdražom zanimacijom. Riječ je o objavama izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

Nekada velika američka taekwondo uzdanica, a danas profesionalna MMA borkinja, Valerie Loureda, odradila je tek dvije profesionalne borbe i one teško mogu biti razlog zašto je na Instagramu prati 200 tisuća, a na Twitteru 40 tisuća ljudi. Ova 21-godišnjakinja već prije početka svoje MMA karijere shvatila je kako posjeduje neke kvalitete kojima bi mogla doći do ubrzanog porasla popularnosti. Kako se ista danas u velikoj mjeri određuje pratiteljima na društvenim mrežama, mora se priznati kako joj ide vrlo dobro.

Tako je ona nastavila sa svojim navikama i u vrijeme kakvo sportski svijet ne pamti. Dok su zaustavljena gotova sva natjecanja na svijetu, dok se borbe odgađaju ili jedan mali dio njih još uvijek održava bez gledatelje, Valerie je nastavila živjeti u svom ritmu. Zapravo, u posljednje je vrijeme čak podigla broj objava kakvima je, to se mora priznati, osigurala trenutni broj pratitelja. Prva serija izazovnih fotografija pojavila se prošlog tjedna.

Nakon profesionalnih fotografija na bazenu, Valerie koja inače živi na Floridi i trenira u ATT-ju se okrenula pravoj plaži. Tamo su nastale posljednje fotografije, a kroz komentare smo zaključili kako su fanovi itekako zadovoljni onime što se na njima nalazi.

Loureda je odnedavno u treningu i trebala je uskoro odraditi svoju iduću borbu. No, i nju je pogodila pandemija te će morati pričekati. Kolegama borcima je putem Twittera preporučila da tijekom ovo odmora rade na sebe, reguliraju svoju težinu i oporave se od ozljeda.

Linker
20. travanj 2024 10:55