Regija

(FOTO) Borilačka zajednica ispratila Pokrajca u mirovinu, izdvojili smo najzanimljivije reakcije

Igor Pokrajac
 Ronald Gorsic / CROPIX
"Jedna od najvećih karijera u hrvatskom borilačkom svijetu je privedena kraju"

Koliko je Igor Pokrajac bio popularan na ovim prostorima i koliko je značio mnogim mlađim borcima, ali i veteranima koji su ga poznavali, najbolje nam govore brojne reakcije koje su osvanule na društvenim mrežama nedugo nakon što je objavio kraj karijere.

Podsjetimo, 41-godišnji Pokrajac u poslijepodnevnim je satima ponedjeljka preko društvenih mreža objavio kraj jedne duge i bogate MMA karijere uz riječi:

"Neizbježnom je došlo vrijeme. Natjecao sam se u ovom sportu preko 20 godina i uživao sam u svakoj minuti. Sada sam jednostavno izgubio ono što je potrebno da bih se natjecao na razini na koju sam navikao. Nema potrebe da idem u nešto što ne ide. Koliko god bilo teško priznati, svjestan sam svega. Duke se sada povlači, a to je nešto što sam dugo odgađao i što je bilo neizbježno. Sudjelovao sam u ovom sjajnom sportu jer sam ga volio, ali sada sam jednostavno izgubio ono što je potrebno da uživam u tome kao i vi dok to gledate. Hvala svim mojim fanovima, organizacijama i suparnicima na ovom sjajnom putovanju. Duke out."

Pokrajac se nedugo nakon prve objave zahvalio i svom American Top Teamu, ali i legendarnom Mirku Filipoviću s kojim je godinama surađivao i naporno trenirao.

Odluku poznatog Zagrepčanina podržali su njegovi brojni prijatelji i kolege te ostali pripadnici borilačke zajednice koji su svojim porukama preplavili društvene mreže.

Neke od najzanimljivijih reakcija izdvojili smo u nastavku članka. Dio njih prikupili smo s privatnih profila, a dio iz komentara ispod raznih objava koje su se odnosile na popularnog 'The Dukea'.

Više informacija o Igorovoj karijeri saznajte OVDJE.

"Igore, čestitam ti na velikoj i dugoj karijeri i sretno u zasluženoj borilačkoj mirovini" - Mirko Filipović.

"Velik dan za hrvatski MMA sport. U zasluženu mirovinu odlazi jedan od najvećih hrvatskih boraca u povijesti - Igor 'The Duke' Pokrajac. Hvala ti na svemu što si dao našem prekrasnom sportu i što si sve ove godine uzor mladima svojom predanošću i ustrajnošću. Hvala ti na ovih deset godina koje smo proveli zajedno u sportu i ponosan sam što te zovem svojim prijateljem. Duke moj" - Dražen Forgač.

"Ovo je prva fotka mene i Igora Pokrajca na početku jedne predivne borilačke avanture. Duke je danas objavio da je dosta i da ide u mirovinu. Čestitam mu na velikoj karijeri i zasluženoj mirovini i želim mu sve najbolje u daljnjem životu. Prošli smo čuda zajedno i ostvarili odlične rezultate u UFC-u. Ono sto je bitno je da smo se stalno za*ebavali u slobodno vrijeme i uživali u tome što radimo (treniranja i borbe). Duke, faco - sretno u mirovini" - Goran Babić.

"Beskompromisni fajter koji je ostavio trag na svjetskoj borbenoj sceni" - Dino Belošević.

"Svaka čast Igore. Imao sam priliku boriti se protiv tebe, za sve samo veliki respekt" - Rudolf Pavlin.

"Imao sam puno sreće što sam bio u mogućnosti provesti vikend s ovom MMA legendom" - Oli Thompson.

"Čestitam na svemu brate i hvala na borbama" - Antonio Plazibat.

"Odlična karijera, svaka čast! Uživaj s obitelji" - Aleksandar Ilić.

"Uživaj" - Roberto Soldić.

"THE DUKE!!!! Respekt brate i naklon do poda! Hvala na svemu što si dao za ovaj sport" - Bojan Veličković.

"Legendo, prijatelju, mentore hvala na svemu. Uživaj u mirovini" - Matija Blažičević.

"Uživaj u zasluženoj sportskoj mirovini The Duke. Hvala na svakom savjetu i znanju koje si podijelio sa mnom! Jedna od najvećih karijera u hrvatskom borilačkom svijetu je privedena kraju! Bilo mi je zadovoljstvo dijeliti strunjaču i kavez s tobom" - Ivan Erslan.

Screenshot (Instagram)

Screenshot (Instagram)

Screenshot (Instagram)

Screenshot (Facebook)

Screenshot (Facebook)

Screenshot (Instagram)

Linker
19. travanj 2024 11:29