UFC

(FOTO) Darren Till ime na Twitteru promijenio u Dana i objavom nasmijao fanove

'Dana Till'
 Twitter
Svoju reakciju na trenutne napete odnose između Dane White i Jorgea Masvidala dao je Darren Till.

U posljednje vrijeme, vjerojatno motiviran nedostatkom zanimacije tijekom karantene, Darren Till postao je ono što se na društvenim mrežama i forumima naziva "trollom". Iako, on to radi na jedan svoj poseban način. Sve je krenulo konstantnim komentarima na profilima drugih boraca, gdje to nisu baš svi prihvatili kao nešto duhovito, a sad se odlučio našaliti i na račun svog šefa Dane Whitea.

Naime, Till je svoje ime na Twitteru promijenio u Dana Till, a promijenio je i sliku profila. Tamo se sad nalazi sjajno odrađena montaža, kombinacije glave Dane White i borca iz Liverpoola. Sve to je Dana Till obogatio porukom koju je postavio uz objavu te fotografije.

"Neću platiti nikoga, idite u Bellator", poruka je koju Dana Till šalje svim borcima, a jasno je kako se ovdje radi o duhovitom Tillovom komentaru na potraživanja Jona Jonesa i Jorgea Masvidala.

Till je ovime jako dobro nasmijao svoje kolege borce, ali i fanove. Uskoro će za tako što vjerojatno ima manje vremena, budući da kreće u glavni pripremni kamp za borbu koju će 25. srpnja odraditi protiv Roberta Whittakera. On za sada po pitanju svog ugovora nije stvarao probleme.

Linker
23. travanj 2024 16:06