UFC

(FOTO) Khabib ipak nastavlja karijeru? Objava na Instagramu zaintrigirala fanove!

Khabib Nurmagomedov
 Vitaly Timkiv / Sputnik / AFP
UFC-ov prvak lake kategorije ostavio je na Instagramu intrigantnu poruku upućenu Dani Whiteu

Odmah nakon što je prošlog mjeseca u glavnoj borbi UFC 254 priredbe savladao Justina Gaethjea, Khabib Nurmagomedov otkrio je kako je to bila njegova posljednja borba. Dodao je kako je to obećao majci, koja je rekla da ga ne želi više gledati kao borca bez njegovog pokojnog oca pored njega. Ispunjavanjem želje majci, automatski je odlučio kako neće ostvariti cilj oca, koji je poželio da Khabib dođe do omjera 30-0. Naime, pobjedom protiv Gaethjea došao je na 29-0.

Ipak, unatoč tome što je zvučao vrlo uvjerljivo, a i kad se uzme u obzir činjenica kako Khabib nije osoba koja govori nešto što iskreno ne misli, Danu Whitea niti u jednom trenutku nije uspio uvjeriti kako je borba protiv Gaethjea uistinu bila njegov posljednji ulazak u Octagon. Predsjednik UFC-a cijelo vrijeme tvrdi kako će se Khabib boriti i dalje, odnosno barem još jednom. Kao dokaz toga naveo je činjenicu da Khabib nije o svom umirovljenju obavijestio USADA agenciju te kako ga se i dalje redovno testira na doping.

Točno mjesec dana nakon izjave o odlasku u mirovinu, Khabib je danas po prvi put objavio nešto što bi moglo navesti na to da se možda ipak predomislio. To je odradio putem objave na Instagramu. Poruku nije lako dešifrirati, ali svakako intrigira svojim sadržajem.

"Vidimo se uskoro, Dana White", napisao je UFC-ov prvak lake kategorije uz fotografiju sa svojim poslodavcem, nastalom prošlog mjeseca na Fight Islandu prije borbe protiv Justina Gaethjea.

Ovdje sad postoji puno opcija. Khabib je već najavio kako će ostati blisko vezan uz UFC, prije svega putem boraca iz svog Eagles MMA tima, za čiju se karijeru namjerava brinuti. Također, mogao bi imati sastanak s predsjednikom UFC-a radi razgovora o budućnosti i nema sumnje kako bi to bilo nešto gdje bi White sigurno upotrijebio sve svoje vještine nagovaranja, s ciljem da zadrži jednu od svojih najvećih zvijezda u promociji kao aktivnog borca. Treća opcija je svojevrsni "turistički" posjet Khabiba Las Vegasu i nekoj od nadolazećih priredbi. Opcija i mogućnosti je uistinu puno.

Što će se to uskoro dogoditi, nadamo se da ćemo što prije saznati. Dana White je poruku na Instagramu komentirao putem dva emoticona koji prikazuju šaku. Hoće li predsjednik UFC-a ponovno uspjeti? Ne znamo, ali znamo da to nikoga ne bi iznenadilo.

Linker
23. travanj 2024 12:39