UFC

(FOTO) Khabibova objava ide u prilog tvrdnjama da još nije odradio svoju posljednju borbu

 Nina Zotina / Sputnik / AFP
Sve su glasnije priče o još jednom meču najdominantnijeg borca današnjice

Iako se Khabib Nurmagomedov umirovio nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom, svako malo pojave se nove informacije koje nam sugeriraju da bismo neporaženog Dagestanca ipak mogli barem još jednom vidjeti u Octagonu.

Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon završetka UFC-a 254, Dana White već je počeo preispitivati Khabibovu odluku o mirovini.

"Razmišlja o 30-0. To je bila želja njegovog oca, a Khabib je te večeri bio vrlo emotivan. On je i dalje prvak. Znači, titula nije upražnjena niti će se organizirati meč za privremenu. On je prvak i dat ću mu vremena da razmisli o tome što želi učiniti. Rekao je i da će pričati sa svojom majkom", govorio je nedavno predsjednik UFC-a.

Pojavila se potom i prije nekih tjedan dana objava Khabibovog menadžera Alija Abdelaziza u kojoj je samo ukratko stajalo "30-0". Naravno, i iz toga se izvukao zaključak da Nurmagomedov vjerojatno nije donio konačnu odluku.

Pored svega toga, pogled na UFC-ovu stranicu otkriva nam da se Khabib još uvijek vodi kao njihov prvak te da je još uvijek dio službenih ljestvica, kako one 'pound-for-pound', tako i one u lakoj kategoriji.

No sada smo dobili još jedan dokaz koji ide u prilog tvrdnjama da Khabib još uvijek nije odradio svoju posljednju borbu.

Naime, sjajni dagestanski borac pohvalio se na Instagramu fotografijom uz koju je otkrio da bio testiran na doping, što znači da još uvijek nije napustio USADA-in program. A to je nešto što borci obično naprave odmah nakon prekida karijere...

"USADA me već 47 puta testirala od 2015. godine, razmislite o tom broju", napisao je Khabib.

Što mislite, hoće li se Khabib vratiti?

Linker
24. travanj 2024 19:26