UFC

(FOTO) McGregorov šou: Objavio razgovor s Whiteom, prihvatio Sanchezovu ponudu i najavio meč s Pacquiaom!

Conor McGregor
 AFP/ Adriana Spaca / Brazil Photo Press
U petak navečer veliku je pozornost svojim objavama i zapisima privukao bivši UFC-ov prvak

Conor McGregor voljan je ispuniti želju Diega Sancheza. Štoviše, bivši UFC-ov prvak već je preko Twittera prihvatio ponudu i pristao Diegu biti suparnik u njegovom oproštajnom meču.

Podsjetimo, Sanchez je ranije ovoga tjedna progovorio o svojim planovima i pritom kao idealan kraj karijere naveo borbu protiv slavnoga Irca.

"Nick Diaz se vraća. Tu su još neka imena poput Natea Diaza, ali tu je još nekoliko boraca protiv kojih bi moja borba bila uzbudljiva za fanove. Kao što sam rekao, ciljam visoko. Conor McGregor bi tako bio moja četvrta borba. Zamišljam pobjedu u ove iduće tri borbe i završetak karijere borbom protiv McGregora. To je moj san, moja vizija. Ja trenutno gradim svoju ostavštinu, on radi oni što trenutno radi, ali čekat ću ga u nadi da će on to htjeti odraditi na kraju moga puta", iznio je Diego svoje želje.

A na odgovor nije morao dugo čekati...

"Diego, vidio sam komentar o tvojoj posljednjoj borbi i reći ću da prihvaćam! Ja sam za. Još sam nakon tvoje borbe s Pereirom zatražio naš meč u Dublinu. To se dogodilo u veljači kad sam prije koronavirusa radio na planovima za sezonu. Sretno ovoga vikenda", napisao je Conor na Twitteru uz nekoliko 'screenshotova' iz razgovora s Danom Whiteom koji potvrđuju da je još u veljači spominjao borbu sa Sanchezom.

Nakon te objave uslijedila je serija 'tweetova' u kojima je McGregor objasnio neke svoje odluke, ali i najavio meč s Mannyjem Pacquiaom!

"Tri tjedna nakon mog posljednjeg rekordnog eventa sam pokušao doći od nove 'blockbuster' McGregor priredbe. Moram reći da sam tužan zbog toga kako se moja sezona odvila. Evo vam i kraj ove prepiske. Prije koronavirusa, prije mirovine. Nikad nisam odbio Tonyja kao što se pričalo. Još sam mjesecima unaprijed (početkom veljače) rekao da nisam zainteresiran da budem zamjena za dvojac koja konstantno otkazuje. Pokušao sam snažno pogurati sezonu. Puno protivnika se spominjalo, puno datuma ponudilo, a onda je došao COVID i pričalo se da ću morati čekati povratak publike. Tada sam odšetao od te situacije, već sam dovoljno čekao. U svakom slučaju, koga više briga za to. Slijedi boksački meč protiv Mannyja Pacquiaa na Bliskom istoku", napisao je McGregor u sljedećih nekoliko objava.

Paralelno uz ovu McGregorovu objavu, na društvenim se mrežama pojavila i snimka s jednog od njegovih posljednjih treninga. Video od pola minute osvanuo je prvo na njegovom Instagramu, a dokaz koji je potpalio priču o povratku u akciju uhvatilo je nekoliko različitih medija.

Linker
14. travanj 2024 05:39